Prosím o radu
Moderátor: macil
Prosím o radu
Zdravím. Nepozná niekto hodnoty ventilových vôlí(alebo ako sa preboha tvorí množné číslo slova vôla?) pre motor opel manta B 20S? Niesom tak technicky nadaný abych to nastavil "od oka". Mnohonásobné díki.
- Manta
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Feb 2007, 13:24
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prosím o radu
Jakub Dóža napísal:Zdravím. Nepozná niekto hodnoty ventilových vôlí(alebo ako sa preboha tvorí množné číslo slova vôla?) pre motor opel manta B 20S? Niesom tak technicky nadaný abych to nastavil "od oka". Mnohonásobné díki.
motor 20S je kraburatorovy ale je rovnaky ako 20E ma len par odlisnosti a na ventiloch mas hydrosteli to znamena ze sa ti steluju same akonahle nastartujes motor a natlaci sa do nich olej..nemas na nich co nastavovat..
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 20 Apr 2015, 14:16
- Auto: Commodore
- Bydlisko alt: Veľké Kapušany
Re: Prosím o radu
Ahoj
Som tu nový ešte tak neviem či píšem na správne miesto.
Potreboval by som pomoc. Vo februári som kúpil Opel Commodore a Opel Rekord C. Nemáte niekto k ním MANUAL? Commodore je v celku je aj naštartovaný už, len na striekanie čaká, ale rekord je rozobratý. Chýba mi aj veko ventilov, poprípade má niekto na predaj na 1,7 motor veko ventilov???
Ďakujem Vám za odpovede.
Loro
Som tu nový ešte tak neviem či píšem na správne miesto.
Potreboval by som pomoc. Vo februári som kúpil Opel Commodore a Opel Rekord C. Nemáte niekto k ním MANUAL? Commodore je v celku je aj naštartovaný už, len na striekanie čaká, ale rekord je rozobratý. Chýba mi aj veko ventilov, poprípade má niekto na predaj na 1,7 motor veko ventilov???
Ďakujem Vám za odpovede.
Loro
Opel Commodore A, 1967, 2500..Opel Rekord C 1700 2dv., 1967.