Moje auto má vianoce

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
milos797
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 22 Sep 2009, 22:48
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Moje auto má vianoce

Príspevok od používateľa milos797 »

Ahojte, normálne odkedy mám ja dovolenku, tak moje auto mi chce asi spraviť náladu a rozsviecuje všetky kontrolky, ktoré len môže. Začalo to tým, že aj keď jazdím na LPG tak mi vycucalo benzínovú nádrZ (problém som dnes riešil, keď je vonku -16 stupňov, tak kým sa LPG dostane do splynovača tak sa ochladí a auto sa automaticky prepne na benzín) . Keď som ale ráno cúval z garáže, tak mi zasvietila kontrolka cúvacieho senzoru a urobilo taký jeden zvuk a nič viac. Niekedy ten cúvací chvíľku ide, potom zase nie. Čítal som Že chyba môže byť aj v tom, že som bol auto voskovať a že by to mohlo prejsť. Lenže po voskovaní mi to normálne išlo...
No a samozrejme, po ceste do PL mi len tak zrazu vyskočila ontrolka ABS a potom to auto so šmykom. Myslím, že to bude spolu súvisieť, tak sa len chcem spýtať aj na astre H nájdem zo spodu kablíky ktoré tam vedú, alebo je to poschovávané?
Inak ako mi tak tie kontrolky rozsvecovalo tak som si spomenul na slogan Tesca že - vianoce sú plné malých prekvapení :)
Opel Astra GTC 1,6 r.v. 2006
Prerábka na LPG (100 km za 3€ :-) )
Bruno
Opelclub VIP člen
Opelclub VIP člen
Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
Auto: Omega B

Príspevok od používateľa Bruno »

no a to sa teraz chvalis alebo stazujes ? :D
Opel Omega B caravan 2.5 DTI

moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik

stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
milos797
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 22 Sep 2009, 22:48
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa milos797 »

Sorry, asi som to nedopísal do konca:-)

Otázka : vie sa mi na tie senzory a na to ABS pozrieť niekto v BA medzi sviatkami?
Myslím, že ABS je len zlý kábel, je tam ten plat taký odlomený a trčia káble a sa mi zdá, že sú trhnuté.
Opel Astra GTC 1,6 r.v. 2006
Prerábka na LPG (100 km za 3€ :-) )
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - ELEKTRO"