Chatovica 2008 - Napady, Navrhy, Myslienky

Moderátor: macil

Zamknuté
OPELPBPB

Príspevok od používateľa OPELPBPB »

macil napísal:No, ale v tom prípade z toho spravíme exkluzívny klub s členským pár tisíc a nie 300 korún. Yellow_Colorz_PDT_49 Radšej teda niečo priechodnejšie.
Myslím, že tie tričká s nickom sú pre identifikáciu dostatočné a ostatným osobným aktivitám sa medze nekladú. Napokon, kto sa chce nájsť, tak sa nájde aj bez toho.
To ano! Tie trička by bol dobry nápad. No a stou kočkou / hosteska / to nechame tak.
Používateľov profilový obrázok
Buben
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 22 Júl 2007, 21:20
Auto: Sintra
Bydlisko alt: Beluša
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Buben »

nepreháňame to ? :huh: vď to by museli členské na 1000 zmeniť. potom by sa aj značky z nickom dali aj hostesky aj holé aj hostesky :boobs:
Prosím zostaňme pri zemi a v rámci našich možností.
Tričká s nickom sú ok a nie su až také nákladné (viem dokonca zariadiť
výrobu)
FORD Ranger Limited 2,2 tdci
FORD Focus 1,6 16V Champion X
OPEL SINTRA 2,2 TD
chausj
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 12:09
Auto: Vectra C
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chausj »

tie tricka kazdy moze vyrobit aj sam, satci zobrat nejake textilne farby a napisat to na tricko. Obycajne biele tricko v Tescu stoi okolo 150Sk, tie farby, nie som si isty, ale urcite niesu drahe.
Opel Vectra C GTS Z19DTH AT 2007
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
OPELPBPB

chausj napísal:tie tricka kazdy moze vyrobit aj sam, satci zobrat nejake textilne farby a napisat to na tricko. Obycajne biele tricko v Tescu stoi okolo 150Sk, tie farby, nie som si isty, ale urcite niesu drahe.
TAk že inak stávajúce tričko Opel clubu ale s nickom! Macil čo povieš?
Naposledy upravil/-a OPELPBPB v 30 Júl 2007, 18:31, upravené celkom 1 krát.
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Čo zase vymýšľate s nejakými tričkami z Tesca? Veď máme naše, opelclubácke.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
Auto: Nemám auto

Príspevok od používateľa Kimi »

macil napísal:Čo zase vymýšľate s nejakými tričkami z Tesca? Veď máme naše, opelclubácke.
... no čo už keď sú v akcii Yellow_Colorz_PDT_01 Yellow_Colorz_PDT_01 Yellow_Colorz_PDT_01
chausj
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

macil napísal:Čo zase vymýšľate s nejakými tričkami z Tesca? Veď máme naše, opelclubácke.
ale to som povedal ako priklad, urcite je lepsie to dat na opelclubacke :D
vikieso
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 26 Máj 2007, 15:47
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vikieso »

Kimi napísal:
... no čo už keď sú v akcii Yellow_Colorz_PDT_01 Yellow_Colorz_PDT_01 Yellow_Colorz_PDT_01
dobry postreh kimi
Vectra B 1.8 16V - PD 950 DB - X18XE

www.sosauto.eu
taky69
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 28 Mar 2007, 20:27
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taky69 »

pripíjam sa za tie opelklubácke tričká s nickom aj ked si myslím že ked má človek ústa stačí ich otvoriť a je to vybavené tak ako aj ja s priatelkou...bolis me prví krát na Chatovici a stačilo sa ozvať podla nicku a šlo to
dakedy Opel Astra F x14nz - c20nz
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
Grave Digger

Príspevok od používateľa Grave Digger »

A čo tak dve stretávky do roka.Jedna na východe a jedna na západe Slovenska.Možno by to išlo jún - september. :piratecap:
OPELPBPB

Začiatok a koniec prázdnin??? :D
chausj
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

no to by mohlo byt :D
Bobo713

Príspevok od používateľa Bobo713 »

Grave Digger napísal:A čo tak dve stretávky do roka.Jedna na východe a jedna na západe Slovenska.Možno by to išlo jún - september. :piratecap:
tak to s tebou suhlasim,napad za 1000 000 aspon spozname viac členov.... ty si dobrý :lol: :lol: :lol:
Bobo713

Grave Digger napísal:A čo tak dve stretávky do roka.Jedna na východe a jedna na západe Slovenska.Možno by to išlo jún - september. :piratecap:
tak to s tebou suhlasim,napad za 1000 000 aspon spozname viac členov.... ty si dobrý :lol: :lol: :lol:
Bobo713

RisNo
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 27 Jan 2006, 06:19
Auto: Vectra B
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RisNo »

Moze byt
--== RisNo ==--
Monthy III = Volvo S80 V8....BUDE
Monthy II = VeBe 99" 2.0 16V 100KW (X20XEV)
Monthy I = VeBe 98" 1.8 16V 85KW (X18XE)
http://risno.salem.sk/
http://www.dobryanjel.sk/
http://www.smolkovia.sk/
sarah

Príspevok od používateľa sarah »

eci napísal:Tento rok som nemohol prist,ale zo skusenosti z minuleho zrazu vie ,ze bol problem v poznavani sa navzajom. A moja polovicka sa vrcholne nudila takze ju na nejaky zraz len tak lahko nedostanem. Mozno nejaka zabava alebo disco...
No, škoda, že ste neprišli...Je síce pravda, že pre nás ako priateľky vášnivých opelclubákov tam nebola žiadna disciplína, ale tak nudiť som sa tam rozhodne nenudila, a to som tam bola prvýkrát s priateľom...Stačilo otvoriť ústa a hneĎ som spoznala 11 ľudí naraz, medzi nimi aj nových členov a potom to už šlo...to sú všetko pohodoví ľudia, s ktorými nebol problém kecať...nás dali ale 6 báb chalani dokopy a nuda nebola :) A aj disco tam bolo, dokonca aj živá hudba...Tak nabudúce ťa čakáme aj s priateľkou :wink:
sarah

Príspevok od používateľa sarah »

A čo sa týka tých nápadov...Tak víkend je asi málo na takéto niečo... :) Tak by boli disciplíny rozhádzané po dňoch a viacerí by sa mohli prihlásiť na rôzne disciplíny a nemuseli by sme behať jak také fretky, aby sme všetko videli... :D Tričká s nickom sú dobrý nápad, ikeĎ ak je niekto komunikatívny, nemá problém sa s niekým zoznámiť aj bez toho..Potom ubytovanie...hm, my sme boli s Bennym v tej chate a akurát ja som sa hádala s tým pánom, čo chcel od nás viac prachov aj za 3 imaginárnych ľudí [-X , takže by to chcelo niečo normálne bez chaosu...Dať presný termín odkedy dokedy sa dá prihlásiť ubytko a podľa počtu osôb hľadať vhodné miesto...Tí, čo to nestihnú, donesú stany...A čo sa týka miss mokré tričko, to radšej pssst, bo môj priateľ ma tam nahlási... :roll: A čítala som tu, že sa niekomu neľúbilo, že sme sa všetci sťažovali a ani rukou nepohli...stačí povedať...ochotne pomôžem:)
OPELPBPB

Tak že keď sa to tu tak zhrne asi naj kameň úraz je Chata a ubytovanie!!! Tak zožeňme inú a Ja rád pomôžem a Buben je z Beluše a v Slatinach je plno Hotelov a Penzionov. No alebo sa nájde chata ktorá je celá na prenájom a basta a + by bol aj veľký pozemok na stanovanie. Aj kapela to bude mať bližšie :D :D
Buben
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 22 Júl 2007, 21:20
Auto: Sintra
Bydlisko alt: Beluša
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Buben »

myslel som na to no napodol ma len motel slatina vzhldom na kapacitu ubytovania a parkovania bohužial motel je mimo prevádzky odkedy dokončili dialnicu a odišli pracovníci. Naj ubytko je na poštáku je tam tenis bazen a lúka na parkovanie.
Naposledy upravil/-a Buben v 15 Aug 2007, 08:17, upravené celkom 1 krát.
FORD Ranger Limited 2,2 tdci
FORD Focus 1,6 16V Champion X
OPEL SINTRA 2,2 TD
Zamknuté

Návrat na "Vaše otázky na vedenie klubu"