Gumy a disky
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- milos797
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Sep 2009, 22:48
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Tak ide o to, auto je z Nemecka pôvodne. Vo veľkom technickom má zapísané len 195/65r15. Keď som ho doviezol tak malo obuté 205/55r16. Zdá sa mi to ale trošku malé - nejde ani o šírku, vôbec nemusia byť 225, ale ide skôr o profil a o veľkosť disku. Keď myslíš, že r17 je zbytočná zmena, tak čo by si navrhoval?
Opel Astra GTC 1,6 r.v. 2006
Prerábka na LPG (100 km za 3€ :-) )
Prerábka na LPG (100 km za 3€ :-) )
- swabel
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jún 2007, 10:44
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Levoča
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam na leto 225/45 R 17 a na zimu 215/45 R17. Ak chces kompromis tak daj 205/50 R17, ale to asi nemas v TP, budes musiet dat dopisat....
VETCTRA C kombi, Z19DTH, AT (2007), KATAÓG DIELOV EPC
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
zapísať sa dá každá alternatívna pneumatika , čo sa dá použiť na disk.Stačí pepočítať podľa konfigurátora pneumatík.Ale vsetky pneu davaju iné odchýlky.swabel napísal:Inak Ti bude ratat kilometre na pocitadle, skreslovat rychlost trosku. Su predpisane rozmery, kt. mas v TP, tych by som sa na Tvojom mieste pridrziaval a nevymyslal nic nove. Nepoviem, ak by si isiel 18tky zapisat do TP, ale kvoli takemu blbeu rozmeru pojdes... No ako myslis...
- Spohrelt
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Sep 2008, 19:58
- Auto: Vectra C
Inak presne toto iste sa stalo mne, ze mi neopisali jeden rozmer pneumatik z ceskeho TP a prave ten rozmer som mal na aute, takze som mal na aute to, co som nemal v TP, ale nakoniec to po behackach po uradoch dopisali.iurai napísal:v tomto pripade bolo zrejme na auto schvalenych viac rozmerov pneu, a urad dopravy len niektore "ich blahorodie sa unuvali" prepisali do slovenskeho technicakuKomo napísal:Na auto mozes dat len taky rozmer, ako mas schvaleny v technicaku
Opel Vectra GTS, 1.9 CDTi, Z 19 DT, / 2005 /