motor DTI nezavisle zeravenie
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 24 Júl 2009, 17:42
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
motor DTI nezavisle zeravenie
hell dokaze niekto v okoli galanty namontovat nezavisle manualne zhavenie na tlacitko?? jedna sa o opel vectra 2.2 dti rocnik 2000 vopred thanks
-
- Pravidelný užívateľ
pretoze zial ja mam zahadne auto ktore startuje na prvy start bez zhavenia zle roby to uz roky , uz bolo co sa tyka sustavi naftovej vsetko pomenene gumicky ,prepady zhavice rele vsjo a zial zatim nic sa nezlepsilo jedina chyba co sa nasla je ze na diagnostike pisalo ze uz bolo pridrete nieco na rj ty co sa tomu rozumeju vedia o com pisem ale kedze mi bolo vysvetlene ze proste kym nezhebne rj sa z tim nic neda robit,rj moze zdechnut za tyzden a moze aj za niekolko rokov ,takze zatial toto manualne prizhavenie je co sa tyka hlavne penazi oprava rj radovo xxx euro a jeden manual tlacitko mozno 5 eur velky to rozdiel pomaha tomu len zhavenie pri studenych startoch zial takto koncia vectri 2.2 dti , teoreticky vsetky dieseli z tymto typom cerpadla od bosch
-
- Pravidelný užívateľ
hej ano zo zaciatku som to riesil tym ze som dal dole kablik z cidla teploty vody na rj dava to vtedy plne zhavenie ale v tedy svieti zlta kontrolka motora kedze si mysli ze je chyba v cidle . rozpinaci mech. na tom nemam chcem to takto vyriesit ako som pisal kedze mam cidlo ktore zhavy od 14 stupnov co doporucujem kazdemu je to skvela vec ,tak tam neni problem problem mam ked je zial bohu teplejsie tym padom uz nezapina ani toto cidlo preto chcem manualne dozhavovat staci 2-3 sec. a ono krasne chyti, doporucujem kazdemu kto ztymito vecami ma problemi je to financne omnoho jednoduchsie nez tapat v sustave platit niekedy clovek ani nevie za co
- RASTY
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 07 Apr 2006, 06:58
ja som to písal, montovla som to asi pred dvoma rokmi na svoju B-čkovu vectru, 2,0 dti, takisto aj kamosovi na 2,2 dti, bez problemov, to slo,, je to super vec.. zvladnes to aj sam,, potrebujes rozpinacie tlacitko, a asi 3 metre tenkeho dvojziloveho kabla. nejaky svorky na pospajanie kablov.. ja som si ho umiestnil pod volant, do toho krytu, (vyvrtal som dieru, a osadil som tam tlacidlo.)
ta kontrolka na palubovke sa rozsvieti ale po nastartovani hned zhasne,, nezostava to v pamati, takze auto nieje v nudzovom rezime,, vsetko je teda ok.
ta kontrolka na palubovke sa rozsvieti ale po nastartovani hned zhasne,, nezostava to v pamati, takze auto nieje v nudzovom rezime,, vsetko je teda ok.
1. Vectra C GTS 1,9 CDTI Z 19 DTH, 110 kw
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
http://eshop.autobenex.cz/search.asp?EX ... 3&STC.y=17marian10 napísal:napis tu daco o tom cidloj lebo som pisal ss Signum no zatial nepisal nic a zaujima ma ako to mas nastavene ake cidlo tam je
Dakujem
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
- Pravidelný užívateľ
vsetko ti bude fungovat tak ako doteraz , z budikom to nema nic spolocne ak myslis na ukazovatel teploty vody to je ine cidlo toto je cidlo pre rjmarian10 napísal:Signum a to je to cidlo ktore vymenim za stare a bude zhav do 14c a budik bude ukazovat normalne ??? na stranke neje popisane skoro nic
vectra 2,2 dti 2001,CDX
-
- Strieborný užívateľ
POZOR su dve cidla pre budik v iterieri -1 vodič,kabelmarian10 napísal:A KDE JE TO CIDLO PRE rj KED DOBRE VIEM TAK CIDLO NA VODU JE AJ CIDLO KTORE DAVA SIGNAL RJ ALEBO TAK DAJAK KDE JE TO INE CIDLO ???
pre RJ motora -2 vodiče,kable su vedla seba na komore termostatu
Mám Opel
-
- Strieborný užívateľ
mam to odskusane zatial iba na VeBe a vsetko je OK, takze neviem povedat ako by to fungovalo na VeCe.no myslim si ,ze by nemal byt tiez ziadny problemmarian10 napísal:napadlo ma ze mozno preto ze mam C vectru 2,2dti a tu je to inak pisal som to do SS Signum
Mám Opel