Modre podsvietenie palubovky
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
coolerman
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Jún 2007, 21:36
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
ako som spravil to podsvietenie zistil som problem ,zacalo to tyzden po namontovani ,pripojil som diody na kontakt tak ze ked otocim klicikom tak mi zasvieti palubovka a bude stale svietit ,lenze problem je v tom ze bud svieti alebo zacne blikat alebo nesvieti vobec
kde moze byt problem?
1,8 85KW,nejaka hudba - Memphis MP66 ,GZTC 2165T ,EP2X 2x ,ML 3000 ,Vieta cdv42d ,VIETA CTF-72
-
vikieso
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Máj 2007, 16:47
ja mam podobny problem mam to dvojfarebne a raz mi svieti jedna farba a raz oby dvecoolerman napísal:ako som spravil to podsvietenie zistil som problem ,zacalo to tyzden po namontovani ,pripojil som diody na kontakt tak ze ked otocim klicikom tak mi zasvieti palubovka a bude stale svietit ,lenze problem je v tom ze bud svieti alebo zacne blikat alebo nesvieti vobeckde moze byt problem?
-
coolerman
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Jún 2007, 21:36
ale preco to robi sak tie pasiky beru skoro 0,1A tak preco to vypina a blika nejde mi to do hlavyvikieso napísal:ja mam podobny problem mam to dvojfarebne a raz mi svieti jedna farba a raz oby dvecoolerman napísal:ako som spravil to podsvietenie zistil som problem ,zacalo to tyzden po namontovani ,pripojil som diody na kontakt tak ze ked otocim klicikom tak mi zasvieti palubovka a bude stale svietit ,lenze problem je v tom ze bud svieti alebo zacne blikat alebo nesvieti vobeckde moze byt problem?
1,8 85KW,nejaka hudba - Memphis MP66 ,GZTC 2165T ,EP2X 2x ,ML 3000 ,Vieta cdv42d ,VIETA CTF-72