Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
mozem osrat aj moju financnu tu..onu ...taketo stretnutie nieje kazdy den, ba ani tyzden, ani mesiac..je to asi najvacsie co tu badam za ten cas co som tu regnuty v okoli +- 30 km....a potom nerataj ze co to pustis, to sa neda nepustit...
別のブランド
OPEL ASTRA H SW 1.7 CDTI ENJOY - ex
OPEL CORSA C 1.2 COSMO - ex
OPEL CORSA B 1.0 CITY - ex
Aktualna sprava pocasia pre pocestnych (asi len pre Mira) ...uz cca hodinu aj daco neprsi, cesty su mokre, zjazdne , obloha sa trha, sem tam prekukne modra obloha ... ak nepride daka galiba z Martina (alebo inych kopcov), tak by prsat uz nemalo ...
別のブランド
OPEL ASTRA H SW 1.7 CDTI ENJOY - ex
OPEL CORSA C 1.2 COSMO - ex
OPEL CORSA B 1.0 CITY - ex
Dulo, ja mam okruh od nevidim do nevidim..
Len teraz to neprichadza do uvahy...... :?
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
A co to je moc?
Dulo, ver tomu, ze keby mi pozicas Omegu, tak Miro zo svojou Zirafou by nemal sancu, ani hore Donovalmi...
Ale ale Peťo,čo si pil,že máš také odvážne reči?
sa opýtaj culina,jak som ho onehdy skoro vycvičil hore kopčekami na ďalekom východe,a to kočíroval ešte vtedy mrštnú corzičku,nie teraz tie jeho/sorry culino/,,Leninove sane,,
OPEL ZAFIRA 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH - 110 kw/150k- 2008 ex
MIRO.....nejeduj ma....
Ak mi Dulo pozicia Omegu, tak bud jej prasknu tesnenia pod hlavou, alebo dostane druhy dych, ale predbehnem ta za kazdu cenu..
Sice Omega je tahsia, ale zasa neni taka vysoka, ako tvoja Zirafa, a v zakrutach sa mi na zadokolkach jazdi veeelmo dobre...)
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov