svetlomet
Moderátori: bukelo, buci_vectra
Kedze je tu nacata podobna tema tak to hodim sem... Prosim poradte.. Vcera som siel nastavit lave predne svetlo tymi skrutkami ale nestihol som...este som len trosku pootocil a parabola spadla dole...som myslel ze ma.. Zrejme sklzla z toho "stelovacieho systemu" Snazil som sa ju dat nazad (prstami zo zadnej strany cez ten otvor) ale tocenim skrutky uz hore neide Ani ked sa k nej milo prihovaram Akoze da sa s tym v noci jazdit ale svedomie mi neda spat... co s tym? Vopred dik
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
mas tam dobre nasadeny motorcek nastavenia sklonu svetlometov pri zatazi?
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Jan 2008, 12:11
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
trosku neskoro ale mozno to niekomu pomoze mal tom ten isty problem imbusom nenastavim svetla ani nahodou motorcek zdvyhal v pohode
riesenie: nudil som sa nedelu (vcera) tak som sundal predny naraznik vybral svetla dal prec tie tesnenia okolo ziaroviek (tlmene aj dialkove) tam ako je ten rsub na nastavovanie vysky tak na tom mieste z vnutra je gumena obimka do ktorej sa zasuva kolik z tej odrazky tym ze je ten kolik dnu v tej gume a ta sa posuva do predu a dozadu sa zdvyha resp klesa svetlo mne ten kolyk vypadol a ked som ho nasunul naspat tak nedrzal a stale vypadaval tak som to razne zlepil zo sekundakom k tej gume a zatial fakci v pohode dokedy to neveim presiel som na tom cca 100km
riesenie: nudil som sa nedelu (vcera) tak som sundal predny naraznik vybral svetla dal prec tie tesnenia okolo ziaroviek (tlmene aj dialkove) tam ako je ten rsub na nastavovanie vysky tak na tom mieste z vnutra je gumena obimka do ktorej sa zasuva kolik z tej odrazky tym ze je ten kolik dnu v tej gume a ta sa posuva do predu a dozadu sa zdvyha resp klesa svetlo mne ten kolyk vypadol a ked som ho nasunul naspat tak nedrzal a stale vypadaval tak som to razne zlepil zo sekundakom k tej gume a zatial fakci v pohode dokedy to neveim presiel som na tom cca 100km
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 29 Aug 2009, 09:27
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
elektro motorceki sklonu svetlometov.
Nazdar chlapci! V poslednom case som zistil ze mi oproti iduci vodici casto vyblikujú ze ich oslnujem. Budem si musiet dat nastavit svetla. Ale ktym motorcekom sklonu. Ked ich prepnem na 1 alebo 2 maju sa sinchrone sklapat alebo nie? Taktiez by ma zaujimalo ci na ten sklon svetiel ma vplyv aj dofuknutie zadnych tlmicov z 0.8 na 1.5 bar. S pozdravom Cibo. Opel astra 1.4 16 v karavan 1999 r.v
- Kesi
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Sep 2008, 18:11
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Land of Confusion
Re: elektro motorceki sklonu svetlometov.
Možno ich aj máš dobre nastavené ale pri zaťažení si prepni kolieskom svetlá nižšie. Určite má na to vpliv a dofúknutie vakou zadných tlmičov. Ovládanie sklonu musí byť sinchrónne.ctibor.v napísal:Nazdar chlapci! V poslednom case som zistil ze mi oproti iduci vodici casto vyblikujú ze ich oslnujem. Budem si musiet dat nastavit svetla. Ale ktym motorcekom sklonu. Ked ich prepnem na 1 alebo 2 maju sa sinchrone sklapat alebo nie? Taktiez by ma zaujimalo ci na ten sklon svetiel ma vplyv aj dofuknutie zadnych tlmicov z 0.8 na 1.5 bar. S pozdravom Cibo. Opel astra 1.4 16 v karavan 1999 r.v
Astra J GTC OPC
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.