Hucanie motora pri studenom starte
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
patomor
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Okt 2009, 14:01
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Hucanie motora pri studenom starte
Nazdar, chlapi,
neviete mi niekto prosim poradit:
Kupil som Opel Vectra C r.v. 2006 2,2 Direct (benzin, typ motora Z22YH),
a ked nastartujem studeny motor (prvy krat za den) na 2 - 3 sekundy skaredo zahuci potom stichne a bezi normalne.
Pri zohriatom motore to nerobi. V com moze byt problem ? Bojim sa aby tam nieco neodislo - je to fakt skaredy hukot.
Diki moc za rady,
pm
neviete mi niekto prosim poradit:
Kupil som Opel Vectra C r.v. 2006 2,2 Direct (benzin, typ motora Z22YH),
a ked nastartujem studeny motor (prvy krat za den) na 2 - 3 sekundy skaredo zahuci potom stichne a bezi normalne.
Pri zohriatom motore to nerobi. V com moze byt problem ? Bojim sa aby tam nieco neodislo - je to fakt skaredy hukot.
Diki moc za rady,
pm
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
2.2 Direct - benzinovy motor
nabuduce silnejsie dioptrie 
Aky to je zvuk? Ak by to bolo klepanie, tak to mozu byt hydrostely, aj ked pri takomto novom motore neviem. Nezistoval si odkial ten zvuk ide? Ci priamo z motora, alebo od nejakeho spanovaku? Kedy boli menene rozvody?
Aky to je zvuk? Ak by to bolo klepanie, tak to mozu byt hydrostely, aj ked pri takomto novom motore neviem. Nezistoval si odkial ten zvuk ide? Ci priamo z motora, alebo od nejakeho spanovaku? Kedy boli menene rozvody?
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
-
patomor
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Okt 2009, 14:01
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Klepanie to podla mna nie je, prirovnal by som to ku zvuku ked mi kedysi davno na skode 120 po nastartovani ostal este par sekund bezat starter - taky neprijemny rachot.
Zatial som nezistoval odkial to ide, vzdy som pri tom sam, a je to fakt iba 2 - 3 sekundy, potom je ticho.
A vsimol som si ze to asi nezavisi od toho ci je motor studeny, lebo ked pocas dna po dlhsom stati znova nastartujem uz to nerobi ale motor je uz vychladnuty.
Kedy boli menene rozvody neviem, kupil som ho v auguste v bazare, ale predpokladam ze asi menene neboli.
Zatial som nezistoval odkial to ide, vzdy som pri tom sam, a je to fakt iba 2 - 3 sekundy, potom je ticho.
A vsimol som si ze to asi nezavisi od toho ci je motor studeny, lebo ked pocas dna po dlhsom stati znova nastartujem uz to nerobi ale motor je uz vychladnuty.
Kedy boli menene rozvody neviem, kupil som ho v auguste v bazare, ale predpokladam ze asi menene neboli.
Opel VeCe 2,2 Direct, benzin
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
dal by som skontrolovat rozvody ci niesu vytahane 
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Problem zial maju aj novsie Z22YHKomo napísal:Orientacnu cenu ti bude moct povedat Signum. Ale starsie 2.2ky benziny mali s tym problem, bola tam retaz a bolo to dost drahe. Ak ma pamat neklame tak mimo zaruky to bolo v starej mene radovo desattisice.
Mám Opel