Stále svieti kontrolka airbagu
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
a alebo sa to niekde bude spajat uz som videl zaseknute kable pod kolajnicku a boli spojene
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
- MajklNajt
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 18 Júl 2009, 15:31
- Auto: Vectra B
Zdravim,
no tak som to cele omrkol a zistil som, ze chybny bude asi samotmy airbag. Vytiahol som konektor od airbagu a pripojil som na skusku 2,5 ohm odpor. Stara chyba sa hned dala vymazat a ziadne nove nezistilo.
A teraz sa chcem opytat k samostatnemu airbagu. Vyzera ze je neposkodeny a mohol by byt aj funkcny, ale nie je. Neviem ci moze byt skrat aj niekde priamo v nom, alebo je uz vari streleny a zakamuflovany nejak?? Neviem..
Tie tri matice by som aj odkrutil , ale neviem co ma tam bude cakat, nakolko s bagom su nie ziadne srandy
Co mi poradite, rozobrat a mrknut, alebo zohnat novy? Alebo , ako by sa dal opravit?
Dakujem za rady
no tak som to cele omrkol a zistil som, ze chybny bude asi samotmy airbag. Vytiahol som konektor od airbagu a pripojil som na skusku 2,5 ohm odpor. Stara chyba sa hned dala vymazat a ziadne nove nezistilo.
A teraz sa chcem opytat k samostatnemu airbagu. Vyzera ze je neposkodeny a mohol by byt aj funkcny, ale nie je. Neviem ci moze byt skrat aj niekde priamo v nom, alebo je uz vari streleny a zakamuflovany nejak?? Neviem..
Tie tri matice by som aj odkrutil , ale neviem co ma tam bude cakat, nakolko s bagom su nie ziadne srandy
Co mi poradite, rozobrat a mrknut, alebo zohnat novy? Alebo , ako by sa dal opravit?
Dakujem za rady
Opel Vectra 2.0 DTi
r.v. 2000 edition, sedan
r.v. 2000 edition, sedan
- dertypek
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Júl 2009, 18:29
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ked som chodieval robit do reanaultu klimatizacie tak som tam videl jednu brutus rozchnapanu taliu ... z predu bola len tuknuta a ked strelili airbagy tak rozdr..ali kooomplet cely interier od celneho skla az po sedacky atd ... vycislena suma bola vtedy na 165000 SK a auto slo do srotu alebo na rozpredaj ... ten chlapik mi hovoril ze drahe su na tom tie jednorazove elektroniky ze az streli airbag tak zhori alebo prerusi sa elektronika .... takze ja by som to neskusal na aute
- MajklNajt
- Strieborný užívateľ
Takze zohnal som druhy airbag, zalozil a zas to iste :evil:
Maly odpor. Nakoniec bola chyba v samotnom konektore, ktory sa zapajal do bagu. Zo zadnej strany konektora je taka mala oranzova zavlacka, ktora sa ma zastrcit dnu a asi rozpoji nejaku skratovaciu cast v bagu. Ked ju riadne pritlacim, tak to uz vsetko ide. KOnecne
Maly odpor. Nakoniec bola chyba v samotnom konektore, ktory sa zapajal do bagu. Zo zadnej strany konektora je taka mala oranzova zavlacka, ktora sa ma zastrcit dnu a asi rozpoji nejaku skratovaciu cast v bagu. Ked ju riadne pritlacim, tak to uz vsetko ide. KOnecne
Opel Vectra 2.0 DTi
r.v. 2000 edition, sedan
r.v. 2000 edition, sedan
hmm. skritizoval si dobry airbag, co ti dal mechanik ?MajklNajt napísal:Takze zohnal som druhy airbag, zalozil a zas to iste :evil:
ja som sa tiez divil, ze airbag hlasi odpor 0,4 ohm, az kym som si nevsimol ten maly pliesok, co v konektore ABG skratuje privody (aby sa na nich ani nahodou neobjavilo aktivacne napatie)
zasunutim kuska kartona sa da vyradit, ale to uz ste kandidat na kozmonauta
tieto kontakty by mali byt tak riesene, ze ked to spravne zapojis, ze by to malo fungovat. a STALE. nie ze prejdes 1000 km a ze sa to utrasie tak, ze odpor znova nesediMajklNajt napísal:Takze zohnal som druhy airbag, zalozil a zas to iste :evil:
takze je zly kabel, alebo konektor nebol dobre pripojeny ?
- MajklNajt
- Strieborný užívateľ
hehe.. konkektor nebol dobre pripojeny, resp. ta zavlacka je zdeformovana od kombinaciek, alebo niecoho ineho a nepasovalo mi to dnu. Takze som o tom vobec ani nevedel.
Tak obidva airbagy su dobre, len som nevedel o tom skratovacom pliesku v bagu. A zrejeme ani ten mechanik, ktory mi to tam daval
Tak obidva airbagy su dobre, len som nevedel o tom skratovacom pliesku v bagu. A zrejeme ani ten mechanik, ktory mi to tam daval
Opel Vectra 2.0 DTi
r.v. 2000 edition, sedan
r.v. 2000 edition, sedan
- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
tak uz to facha?
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk