Máš pravdu. Hneď ho dám do úvodzoviek...iurai napísal:tvoje slovo "trosku" nie je nepresne, ale uplne zavadzajuce.
motor sa vypne pocas jazdy
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
ivan25
nazdarek
Takze motor mam X16EL.Skusal som to pozerat a vyzera to byt riadne schovane teda.Nejake navody som tu cital aj videl na to ale sam si na to netrufne.Toto je moje prve auto takze tak..
Casu by som mal habadej na to len..naradie tu nemam ziadne..ale to by sa dalo zohnat..teda pokial netreba nieco specialne.
Skusim sa t popytat znamych
Takze motor mam X16EL.Skusal som to pozerat a vyzera to byt riadne schovane teda.Nejake navody som tu cital aj videl na to ale sam si na to netrufne.Toto je moje prve auto takze tak..
Casu by som mal habadej na to len..naradie tu nemam ziadne..ale to by sa dalo zohnat..teda pokial netreba nieco specialne.
Skusim sa t popytat znamych
-
iurai
-
iurai
- vincoxxx
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 31 Okt 2009, 16:37
- Auto: Vectra B
- Kontaktovať používateľa:
presne toto iste sa aj mne zacalo diat ten isty motor 1.8 ale rv 98 -rozmyslam ze pojdem na diagnostiku a uvidim co mi povedia ...a potom to damdo servisu ...lebo ked ide clovek dole kopcom okolo 100 s pred zakrutou odide riadenie tak ot neni bohvieco.stalo sa mi to po 7 slrbo 8 mesiacoch po kupe auta a vposlednej dobe sa to nejak oakuje dneska mi to padlo 3 x ...
-
iurai
to je uplne, ale uplne iny motor.vincoxxx napísal:presne toto iste sa aj mne zacalo diat ten isty motor 1.8 ale rv 98 -rozmyslam ze pojdem na diagnostiku a uvidim co mi povedia ...a potom to damdo servisu ...lebo ked ide clovek dole kopcom okolo 100 s pred zakrutou odide riadenie tak ot neni bohvieco.stalo sa mi to po 7 slrbo 8 mesiacoch po kupe auta a vposlednej dobe sa to nejak oakuje dneska mi to padlo 3 x ...
a na modernych autach jazdit na neutrali je uplne, ale uplne zly napad :!:
-
miko2008
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Dec 2009, 14:20
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: motor sa vypne pocas jazdy
caute ja mam tiez podobny problem ako kolega....ale deje raz dvakrat do mesiaca.....tiez sa mi pocas jazdy vypne motor a aj posilovac riadenia.rozsvietia sa kontrolky vaha vzduchu,baterka a olej.ked vypnem a zapnem motor chvilu tam este svieti aj kontrolka,myslim ze to je lambda sonda.nedeje sa to chvalabohu pri vyssej rychlosti.poradte co s tym mam robit...alebo kde mozue byt chyba....dakujem
-
miko2008
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Dec 2009, 14:20
Re: motor sa vypne pocas jazdy
ja mam opel vectra.rok vyroby 2000.je to dvoj liter 16v.motor ecotec.idem napriklad 60km z h a chcem podradit do dvojky tak vtedy.alebo ked prudko zabrzdim.niekedy sa mi to stane aj na volnobehu.čo to moze byt?
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Ako píše Viki a tiež krokáč. Návod na jeho vyčistenie nájdeš na fóre, alebo aj tu - http://enzo.opf.slu.cz/~foltyn/fist-new ... ticle_id=6
-
kras
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Júl 2007, 10:50
Čaute!
Aj ja mám niečo podobnú chybu ako tu ostatný. Mám Vectru B 97 X18XE a včera večer som išiel domov autom a motor zhasol. Rozsvietli sa kontrolky a potom som ani nevedel naštartovať auto lebo vždy mi po sekunde zhasol. Čakal som trošičku a potom som už vedel naštartovať a ani kontrolka motoru sa mi už nesvietila. Teraz bezchybne ide. Čo to môže byť?
Aj ja mám niečo podobnú chybu ako tu ostatný. Mám Vectru B 97 X18XE a včera večer som išiel domov autom a motor zhasol. Rozsvietli sa kontrolky a potom som ani nevedel naštartovať auto lebo vždy mi po sekunde zhasol. Čakal som trošičku a potom som už vedel naštartovať a ani kontrolka motoru sa mi už nesvietila. Teraz bezchybne ide. Čo to môže byť?
VeBe 1,8l 16v, X18XE ???
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 22:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Chcelo by to hlavne pozriet diagnostikou ta napovie viac .
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
iurai
ked nevies nastartovat, to nie je chyba volnobehu, ako to tu spravidla riesiakras napísal:Čaute!
doporucujem vyblikat chyby - postup si pohladaj
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 22:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
problem moze byt s palivom(tlak paliva ,rele palivoveho cerpadla) a samozrejme aj so zapalovanim
Mám Opel