Alarm magicar 9000Bvs.imobilizer

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
marwill
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 07 Jún 2007, 11:46
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Alarm magicar 9000Bvs.imobilizer

Príspevok od používateľa marwill »

nazdar panove,nevie niekto nahodov povedat ci bude fungovat dialkovy start bez kluca? zajtra ho xcem napojit ale mam poxybi,lebo kamart mal vo fabke ale musel mat rezervny kluc nalepeny pod spinacou skrinkou :?: :!: diky
mathev
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 16 Apr 2007, 23:01
Kontaktovať používateľa:

Re: Alarm magicar 9000Bvs.imobilizer

Príspevok od používateľa mathev »

marwill napísal:nazdar panove,nevie niekto nahodov povedat ci bude fungovat dialkovy start bez kluca? zajtra ho xcem napojit ale mam poxybi,lebo kamart mal vo fabke ale musel mat rezervny kluc nalepeny pod spinacou skrinkou :?: :!: diky
mam magicar 9000B v astre f a dialkovy start mi funguje v poriadku... pokial myslis ten kluc co ma tvoj kamarat vo fabke nalepeny to bude koli imobilizeru lebo bez neho by sa ti motor vypinal.

je k tomu taka krabicka s cievkou v ktorej je strceny rezervny kluc od auta a kabel z tej krabicky sa omota okolo spinacej skrinky a simuluje imobilizer..

takze jednoznacna odpoved znie : ano motor sa ti zopne ale tak isto ako pri kluci bez imobilizeru sa ti aj vypne :) riesenie tvojho problemu pokial nemas rezervny kluc je vybrat imobilizer z tvojho kluca dat ho do toho adapteru bez kluca a startovat klucom bez imobilizeru nakolko ho ajtak nebudes v podstate potrebovat lebo bude trvalo umiestneny v aute.
Používateľov profilový obrázok
marwill
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 07 Jún 2007, 11:46

Príspevok od používateľa marwill »

+tak uz je takmer namontovany,uz mi treba napojit len na central ale NEVIEM KDE :?: :cry:
musim pozret do knihy "rozumu" :roll: dufam ze to zistim :!:
Sršeň

Príspevok od používateľa Sršeň »

No druhý kľúčik budeš naozaj musieť mať ak chceš štarovať diaľkovo. Máš Gečkovu astru a tie myslím že majú všetke imobilizér.
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - VŠEOBECNE"