cenova opnuka pre aktovovanie palubneho pocitaca
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
conroe_01
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Okt 2009, 17:56
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
cenova opnuka pre aktovovanie palubneho pocitaca
Prosim Vas mozete mi odporucit niekoho kto je schopny mi odblokovat dodatocne informacie na palubaku kedze mam packy tie klasicke nie multifunkcne na panel a BC tlacitko ukazuje No function ?byvam v BA
Opel Astra 2006 1.6 16V
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Re: cenova opnuka pre aktovovanie palubneho pocitaca
Vsetko zalezi od toho aky mas display ak mas obycajny 3 riadkovy tak zial smolaconroe_01 napísal:Prosim Vas mozete mi odporucit niekoho kto je schopny mi odblokovat dodatocne informacie na palubaku kedze mam packy tie klasicke nie multifunkcne na panel a BC tlacitko ukazuje No function ?byvam v BA
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Velkost displayu cca 3X8 cm alebo vecsi?
Mám Opel
- milos797
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Sep 2009, 22:48
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Počkaj počkaj, ja mám 3 riadkový a BC sa mi aktivovať dal. Mám to tak, že prvý riadok teplota a čas, druhý riadok názov stanice ktorú počúvam, a tretí riadok jeden údaj (vybraný) z BC.
Inak k tým páčkam - na Astre H nie je ovládanie BC cez páčky, ako to má napríklad Fábia, ale je to ovládané tými tlačítkami na volante. Ak tam tie tlačítka nemáš, tak to môžeš ovládať aj tými šípkami čo sú na rádiu - v podstate si len preklikneš ktorý údaj chceš aby ti ukazovalo, a máš vybavené. Ak chceš mať ovládanie aj na volante, tak ten sa dá kúpiť a vymeniť. To je ale investícia...
Pokiaľ ide o cenu, tak ja si myslím, že nič nepokazím, keď poviem že ťa to bude stáť do 50€. Teda ak sa to bude dať (s tým dispayom ma kľudne opravte).
Inak k tým páčkam - na Astre H nie je ovládanie BC cez páčky, ako to má napríklad Fábia, ale je to ovládané tými tlačítkami na volante. Ak tam tie tlačítka nemáš, tak to môžeš ovládať aj tými šípkami čo sú na rádiu - v podstate si len preklikneš ktorý údaj chceš aby ti ukazovalo, a máš vybavené. Ak chceš mať ovládanie aj na volante, tak ten sa dá kúpiť a vymeniť. To je ale investícia...
Pokiaľ ide o cenu, tak ja si myslím, že nič nepokazím, keď poviem že ťa to bude stáť do 50€. Teda ak sa to bude dať (s tým dispayom ma kľudne opravte).
Opel Astra GTC 1,6 r.v. 2006
Prerábka na LPG (100 km za 3€ :-) )
Prerábka na LPG (100 km za 3€ :-) )
-
buel