predny naraznik

Moderátori: dulo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
rishko
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 13 Feb 2008, 20:55
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

predny naraznik

Príspevok od používateľa rishko »

zaujimala by ma demontaz predneho naraznika na vebe ... podla knihy "jak na to" sa to urobit neda, pretoze tam zabudli zakreslit a spomenut este dve dolezite skrutky, ktore je, aspon premna, dost zlozite demontovat... pre pohodlnejsie zhodenie naraznika potrebujem dat dole svetla, lenze ked chcem dat dole svatla, najprv by mal ist dole naraznik, tak prosim pokial ma niekto skusenost, nech napise, dakujem, takto som zlomil uchyt na pravej strane naraznika (vnutorna skrutka)
bejvalka vectra b, 1.7td ´96
aktualna vectra b ´00 X20DTH
MajklNajt
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 18 Júl 2009, 15:31
Auto: Vectra B

Príspevok od používateľa MajklNajt »

Najskor musis dat dole masku. Pod nou su dve skrutky ktore drzia naraznik o svetla. Potom musis uvolnit vsetky skrutky ktore drzia plastove vnutorne blatniky. Vyber ich von a potom sa uz lahko dostanes ku krajnym skrutkam naraznika - z vnutornej strany.
Na kazdej strane je jedna - je tam dost blby pristup, treba trochu trpezlivosti. Potom este styri spodne skrutky a uz by mal ist von.

Pozor na hadicky k ostrekovacom svetiel a na kable ku hmovkam. Treba to poodpajat.
Mimochodom svetla je mozne demontovat az po odobrati naraznika. :wink:
Opel Vectra 2.0 DTi
r.v. 2000 edition, sedan
rishko
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 13 Feb 2008, 20:55
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rishko »

no too som vedel... vseeetky skrutky som dal von... okrem tych dvoch, nie je tam dobry pristp, lavu som musle dat cez svetlo a prava bola lepsia tu som dal dole cez pravu hmlovku.... ale som musel urobit novy ucht na pravej strane, ako som spomenul ze som to riadne odlomil.... neva ale diky, aspon viem co kde je a mozem sa chystat na jar2010 :-)
bejvalka vectra b, 1.7td ´96
aktualna vectra b ´00 X20DTH
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - INTERIÉR/EXTERIÉR"