ventilátory astrra g 1,6 16V, 1998
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 24 Okt 2007, 16:21
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ventilátory astrra g 1,6 16V, 1998
Ahojte, aj ja mám podobný problém, mal som deravý chladič klímy, dal som ho vymeniť, a aj naplniť, mal som auto 3 dni v servise a klíma stále nejde, som ho zobral, ale klíma nejde a ventilátor na klímu sa točí stále a aj ventilátor na vodu sa stále točí, ukazovateľ teploty vody je v poriadku skúšali sme vvmeniiť aj čidlo na vodu, ked sme dali nové tak stále sa ventilátory točili tak sme nechali staré. neviete my poradiť, čo s tým je. o tri dni chcem ist na dovolenku a neviem čo mám robiť. Dakujem za vsetky rýchle rady.
- waldos
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Jún 2009, 08:14
- Auto: Astra J
- Kontaktovať používateľa:
mozes zohnat pouzity z vrakaca ale kolko vydrzi to neviem, on je pod pred.naraznikom, tak sa necuduj,priamy pristup vody na kontakty, to ze si mal vybitu baterku neviem, ale staci ked nechali pustene radio a bolo 

Opel Astra J ST 2013
Opel Astra G 1.4 16V 2002 - ex
VW Golf 3 1.9 TDI - ex
Skoda 120L - ex
弗拉基米爾
Opel Astra G 1.4 16V 2002 - ex
VW Golf 3 1.9 TDI - ex
Skoda 120L - ex
弗拉基米爾
- Rasto
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
- Auto: Astra J
To že sa oba vetráky hneď točia znamená, že chladenie pracuje v "núdzovom" režime. RJ nemá info o teplote vody, preto pre istotu chladí. Skús to dať na diagnostiku, mrkni či nemáš k konektore RJ chladenia našpliechanú vodu.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 24 Okt 2007, 16:21
na diagnostike povedali že to je nejaký snímač tlaku chladiacej chvapaliny na klíme, mám v tom hokej, a to trvá tri dni kým ho niekto zoženie. Zajtra ak to nespraví jeden maník tak to hodím cez vypínač. Ale potrebujem radu kolko ampérov tam ide? jeden vtavel že aj 60A a druhý hovoril že tam mám dať len obyčajný 20A vypínač. Čo vy na to?
- martin7888
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Mar 2008, 16:22
ja som mal rovnaký problém, ale po cca 3 hod. pátraní som prišiel na problém. Mal som povytiahnutý konektor na čidle tlaku v klim. obehu. Ten snímač sa nachádza na dehydrátore na ľavej spodnej časti klim. chladiča. je tam dosť zlý prístup, ale užšia ženská ruka sa tam dostane. Táto závada sa stala asi po pol roku po výmene chladiča klímy. Odpojho, pozri či nieje zaoxidovaný a poriadne ho tam nasuň. Mne sa to prejavovalo tak,že sa spúšťali ventilátory hneď po štarte a svietila mi kontrolka chladenia. Chladiaci obeh sa mi potom nevedel zohriať na prevádzkovú teplotu. Držím palec a napíš ako to dopadlo.
Astra G caravan 1,4/16V
- martin7888
- Strieborný užívateľ
- martin7888
- Strieborný užívateľ
- martin7888