je to smutne ak si ludia siahnu na vlastny zivot.Ja to nechapem a asi ani nikdy nepochopim.Nikdy nieje tak zle aby nemohlo byt horsie.Preco to ludia robia...........?
autoalarmy, denne svietenie, predaj, servis a kódovanie autokľúčov, oprava tacho,oprava a reset riadiacich jednotiek, immo, zmena podsvietenia, reaktivácia airbagov, programovanie a diagnostika automobilov, odkódovanie navigácii a autorádií, servis autoelektro, opravy CIM modulov.
*** Diagnostika ***
Opel Astra H Caravan Enjoy 1,6 16V 85kW/115PS, Z16XER - ex
mojemu kamosovi sa tiez nedavno zabil kamos na ignise pri kosiciach sa n a p i ch o l na zvodidla a mu to odrezalo nohy bolo to v spravach je mi ho luto
jj nema cenu sa ponahlat a nakoniec tam nedojst sak tu su este ludia ktory nas potrebuju a my potrebujeme ich tak pomaly!!!!!!
PS. ale sem tam po meste sa to este moze nie?
ja sice taketo niečo- tada tie nasledky vidim skoro každy den v robote, ale na to sa neda zvyknuť... aj v piatok, cestou z roboty bola pred HA smrtelna nehoda, našťastie, ten nevinný to prežil.... 3 hodiny to odpratavali... čelná zrážka.... hrozne... netreba sa ponahlať, iba ak pomaly...