som sa chcel len podelit o skusenostmacil napísal:... a tu riešime Astru a v posledných príspevkoch dokonca F-ko.![]()
Vo Vectre to nie je problém.
zatváranie okien DO pri zamknutí.
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- martin7888
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Mar 2008, 16:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Ja to mam cez tu srandu co mi zletovaj Marjan. Je to napojene v RJ centralu. Ked nechcem aby sa mi zavreli okna, tak zavrem auto iba na jeden krat.Ked by som zavrel na dva krat - cize na zavoru a na alarm, az vtedy by mi sli okna hore.martin7888 napísal:Chalani nerieste baterku, ja to mam uz cca 2 roky a z baterkou nemam ziaden problem. A mam takto zapojene vsetky 4 okna. Tak klud a dotoho.
Este jedna rada, ten prepoj mam cez vypinac aby som to mohol vypnut ked nechcem aby sa mi zavreli okna. Hlavne v lete a na chate.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
-
iurai
-
borisc
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Sep 2009, 20:27
je to Astra G caravan 2000 1,6/16V X16XEL skusal som kombinacie hnedo cerveneho s cerveno zltym a aj hnedo cervenny s hnedo ciernym ale nejde mi to robim nieco zle alebo co poradte mi prosimiurai napísal:a o co ide ? na akom aute ?borisc napísal:nazdar mne to furt nejde skusal som uz vsetky kombinacie kablov co tu boly spominane ale stale nic poradte mi prosim som z toho uz na nervy kable mam cele dokmasane a stale nic. pomoc
-
iurai
Urob to podla ceskeho fora.borisc napísal:
je to Astra G caravan 2000 1,6/16V X16XEL skusal som kombinacie hnedo cerveneho s cerveno zltym a aj hnedo cervenny s hnedo ciernym ale nejde mi to robim nieco zle alebo co poradte mi prosim
Nie su dolezite farby kablov, ale cisla kontaktov na RJ centralu
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php? ... e&start=80
Pokial mas kable dosekane, tak to nechaj na niekoho sikovneho.
Alebo chces aby Ti auto zhorelo ?
- martin7888
- Strieborný užívateľ

Este jedna otazka. Mas naprogramovane dojazdy smerom hore?iurai napísal:Urob to podla ceskeho fora.borisc napísal:
je to Astra G caravan 2000 1,6/16V X16XEL skusal som kombinacie hnedo cerveneho s cerveno zltym a aj hnedo cervenny s hnedo ciernym ale nejde mi to robim nieco zle alebo co poradte mi prosim
Astra G caravan 1,4/16V
-
borisc
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Sep 2009, 20:27
kad myslis ci sa mi zavru same okna ked trocha dlhsie podrzim tlacitko tak ano zavru a aj kucom to fungujemartin7888 napísal:Este jedna otazka. Mas naprogramovane dojazdy smerom hore?iurai napísal:Urob to podla ceskeho fora.borisc napísal:
- martin7888
- Strieborný užívateľ

Tak uz len posledna rada, vyskusaj tento prepoj spravit priamo vo vodicovich dverach. Ked ti ani toto nepomoze tak oslov nejakeho technika, nech sa ti na pozrie. Drzim palec.borisc napísal:kad myslis ci sa mi zavru same okna ked trocha dlhsie podrzim tlacitko tak ano zavru a aj kucom to fungujemartin7888 napísal:Este jedna otazka. Mas naprogramovane dojazdy smerom hore?iurai napísal: Urob to podla ceskeho fora.
Astra G caravan 1,4/16V
chlapi poradte mne sa okna same zatvaraju hlavne pocas jazdy a dnes aj ked bol motor vypnuty ked som cakal na manzelku,no klucik v zapalovani bol v prvej polohe.mam iba v predu elektricke stahovanie.astra g X20DTL60KW rv 1998.baterka mi uz pomali odchadza,tak neviem ci to s tym suvisi.a este som postrehol ze ked dlhsie podrzim stahovanie a potom pustim tak sa okno zastavi a predtym islo uplne dole alebo opacne uplne hore.ps no nastastie sa same neotvaraju.a tu upravu na zatvaranie pri zamknuti nemam,aspon o tom neviem.
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Užívateľská príručka - Opel Astra G - http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=2430 , strana 122. 
-
iurai
- martin7888
- Strieborný užívateľ

-
iurai
tak uz to mam ok. kable su v poriadku a na vine bola baterka.dnes som musel kupit novu,lebo som skoro nenastartoval,a samozrejme nadstavit dojazd okna.uz funguje aj ked stlacim tlhsie a okno sa otvori alebo zatvori.ani bi som nepovedal ze toto moze robit baterka........a teraz to startovaniemartin7888 napísal:Pripajam sa k teto rade aj ja. Skontroluj a daj vediet.iurai napísal:skontrolovat kable iduce do dveri, obzvlast v husom krku. ci nie su izolacie poskodenerobo99999 napísal:chlapi poradte mne sa okna same zatvaraju hlavne pocas jazdy
- martin7888
- Strieborný užívateľ

Na H-ckovej Astre by sa mali okna zatvarat alebo otvarat dlhsim drzanim tlacitka zamknutia alebo oomknutia na dialkovom ovladaci. Dokonca ako dlho drzis tlacitko tak dlho su okna v pohybe. Nieco ako vo WV-och. Tak by som to vobec neriesil.iurai napísal:myslim si, ze by to mohlo ist.galo333 napísal:Páni, tak tiež by som to aj ja rád skúsil len sa chcem opýtať či ten isty postup platí aj pre astru H 2005. Dik
ale mozno to ide aj cez programovanie komfortnych funkcii
Astra G caravan 1,4/16V
- galo333
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Júl 2009, 13:56
Tak to musím hneď vyskúšať keď prídem domov. Bolo by super keby to išlo. Zatial dik. Dám vedieť ako som dopadolmartin7888 napísal:Na H-ckovej Astre by sa mali okna zatvarat alebo otvarat dlhsim drzanim tlacitka zamknutia alebo oomknutia na dialkovom ovladaci. Dokonca ako dlho drzis tlacitko tak dlho su okna v pohybe. Nieco ako vo WV-och. Tak by som to vobec neriesil.iurai napísal:myslim si, ze by to mohlo ist.galo333 napísal:Páni, tak tiež by som to aj ja rád skúsil len sa chcem opýtať či ten isty postup platí aj pre astru H 2005. Dik
ale mozno to ide aj cez programovanie komfortnych funkcii
Astrička H 1.7 CDTI 2005 Z17DTL
Vectra 1.8 benzín 1998 - (našich)
Škoda 120 1984
Vectra 1.8 benzín 1998 - (našich)
Škoda 120 1984