Caute,, Vie mi niekto poradit, preco mi kuri auto aj ked nemam zapnute kurenie? moze to byt pelovym filtrom, kedze sa mi aj zahmlivaju okna?
Ďakujem za rady..
kurenie..
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Ing. Aurel Bohuš
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Máj 2008, 17:51
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
filter men kazdy rok - klasika pri vymene oleja aj vsetky filtre
mas automaticku klimu? tiez ked mam klimu aj kurenie vypnute, tak zo strednych vydduchov mi ide teply vzduch - riesim to nadstavenim teploty na 17 stupnov , vypnem kurenie a uz nic mi nefuka dnu.
...moznoze mam aj ja chybu ale neriesim to
mas automaticku klimu? tiez ked mam klimu aj kurenie vypnute, tak zo strednych vydduchov mi ide teply vzduch - riesim to nadstavenim teploty na 17 stupnov , vypnem kurenie a uz nic mi nefuka dnu.
...moznoze mam aj ja chybu ale neriesim to
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- Ing. Aurel Bohuš
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Máj 2008, 17:51
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 23:59
- Auto: Astra G
Je to proste zle vyriešené, motor zohrieva celý predok auta a tiež časti, kadial vchádza vzduch dnu.
Bolo to zle vyriešené na Omege A, B, "C" a aj na Ve A, Ve B.
Ja vždy radšej na chvíľu zapnem klímu, nech sa rúry schladia a potom ju už nepotrebujem.
Bolo to zle vyriešené na Omege A, B, "C" a aj na Ve A, Ve B.
Ja vždy radšej na chvíľu zapnem klímu, nech sa rúry schladia a potom ju už nepotrebujem.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
aha takze to nieje chyba ...fajn....ja som vedel , ze mam super kaaru 
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
-
iurai