kvapalina do posilovaca riadenia
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
kady motor to ma inde a najcastejsia porucha serva je ze tecie do manziet a to je uz moc zle
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
ctibor.v
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Aug 2009, 09:27
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ahojte!! Som neskuseny vlastnik opel astra G 1.4 16v 1999r kombi.Asi som zase nieco pobabral. Do tej nadrzki na servo som tiez dolial asi 2dc hydro oleja .Lebo ho bolo po rysku min. Olej som kupil v mototechne a v navode je napisane ze sa moze miesat aj s inymi hydro olejmi . Neviem nazov nema ju pri sebe, ale je to taka mala 350ml flasa . Co stym? Mam snej odobrat? Ani vo sne by ma nenapadlo ze olej v riadeni sa moze zohriat. No--- moja 105 skoda to servo nema. Drzal som sa zasadi kto maze jede. Su este nejake dolievace otvory alebo mazacie okrem motora? Alebo radcej onich nemam vediet.....Ak ano kde najdem nejaky nakres? Za radu vopred dakujem.

-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Schumi80 - síce už 2 mesiace stará otázka, ale predsa odpoviem 
Na VeBe NIKDY nepôjde servo tak, ako na Daewoo Espere.
Mal som možnosť jazdiť s Eperom a tam stačilo fúkať do volantu počas jazdy a auto menilo smer
Odozva od riadenia bola síce nulová, ale pre slabších ľudí to bolo silne návykové riadenie.
Za celý svoj život som nevidel preposilovanejšie riadenie, ako to na Espere.
Na VeBe NIKDY nepôjde servo tak, ako na Daewoo Espere.
Mal som možnosť jazdiť s Eperom a tam stačilo fúkať do volantu počas jazdy a auto menilo smer
Odozva od riadenia bola síce nulová, ale pre slabších ľudí to bolo silne návykové riadenie.
Za celý svoj život som nevidel preposilovanejšie riadenie, ako to na Espere.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
-
iurai
do Astra G nejde bezny hydro olej. Opel predpisuje nejaku divnu kvapalinu.ctibor.v napísal:Ahojte!! Som neskuseny vlastnik opel astra G 1.4 16v 1999r kombi.Asi som zase nieco pobabral. Do tej nadrzki na servo som tiez dolial asi 2dc hydro oleja .Lebo ho bolo po rysku min. Olej som kupil v mototechne a v navode je napisane ze sa moze miesat aj s inymi hydro olejmi .
ci je rozdiel oproti servooleju alebo ATF podstatny, netusim.
mam pocit, ze sami nevedia, co predpisuju
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
Aj 2dcl mozu zabyt servomotor
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
red baron
[quote="ctibor.v"]Ahojte!! Som neskuseny vlastnik opel astra G 1.4 16v 1999r kombi.Asi som zase nieco pobabral. Do tej nadrzki na servo som tiez dolial asi 2dc hydro oleja .Lebo ho bolo po rysku min. Olej som kupil v mototechne a v navode je napisane ze sa moze miesat aj s inymi hydro olejmi . Neviem nazov nema ju pri sebe, ale je to taka mala 350ml flasa . Co stym? Mam snej odobrat? Ani vo sne by ma nenapadlo ze olej v riadeni sa moze zohriat. No--- moja 105 skoda to servo nema. Drzal som sa zasadi kto maze jede. Su este nejake dolievace otvory alebo mazacie okrem motora? Alebo radcej onich nemam vediet.....Ak ano kde najdem nejaky nakres? Za radu vopred dakujem.
[/quote]
a prečo je tento post vo VECTRE ?
a prečo je tento post vo VECTRE ?
-
Brembo.SV
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
- Auto: Insignia
piskanie serva v krajnich polohach je normalne.sposobuje to pretlakovy poistny ventil,ktory brani zvyseniu tlaku nad nastavenu hodnotu. Pokial ide servo na volnobehu tazko a zvysenim otacok sa to podtatne zlepsi,moze to mat 3 priciny.
1.malo oleja
2.smyka remen cerpadla
3.poskodene alebo opotrebene cerpadlo
1.malo oleja
2.smyka remen cerpadla
3.poskodene alebo opotrebene cerpadlo
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
ked tocim volant tak tiez pocujem nieco ale to je ako keby nieco suchalo alebo slabucko piskalo neviem to napisat co to je ale to musim byt v aute sam a ani radio nemozem mat zapnute aby som to pocul je to velmi slabe..
ale so servom problemy vobec nemam .
co to moze byt alebo je to normalne zie nieco pocut?
ale so servom problemy vobec nemam .
co to moze byt alebo je to normalne zie nieco pocut?
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
-
Brembo.SV
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
- Auto: Insignia
red baron pozri na specifikaciu oleja,co si dolial. Pokial splna Dexron III,pripadne Dexron IV,tak je to o.k. Pokial ale nie,musis vymenit napln v celom systeme a to okamzite. Len pre zajimavost,nove servo vide takmer na 2000 €. Co sa tyka rysiek,napln ma byt v rozmedzi min a max. Max pre zahriaty a min pre studeny olej plati pre automaticku prevodovku. Vzhladom na mnoztvo oleja v serve,je tepelna roztaznost len mala