kod pre PHILIPS CAR 400
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
miko
kod pre PHILIPS CAR 400
Zdravim vsetkych.Vie mi niekto poradit ako zistim kod pre radio Philips CAR 400
-
qwerty
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Dec 2006, 14:20
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: kod pre PHILIPS CAR 400
ani tebe nefunguje funkcia hladat??miko napísal:Zdravim vsetkych.Vie mi niekto poradit ako zistim kod pre radio Philips CAR 400
http://www.twis.sk/kontakt/kontakt.php, stalo ma to 714 sk, 10 minut cakania
- loocky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2007, 13:20
- Kontaktovať používateľa:
nasla som to, mala som to aj v ss.
ja mam radio car 400 a ten kod si mozes zistit aj sam. nemusis nikomu za to nic davat. na vrchnej strane mas kod radia. a ten tvoj kod je 8. cislo, 9. cislo 11. cislo a 12. cislo. skus to. je to 14. miestny kod. mali by tam byt dva, ale z toho vrchneho je ten kod. dufam, ze ti to pomoze.
ja mam radio car 400 a ten kod si mozes zistit aj sam. nemusis nikomu za to nic davat. na vrchnej strane mas kod radia. a ten tvoj kod je 8. cislo, 9. cislo 11. cislo a 12. cislo. skus to. je to 14. miestny kod. mali by tam byt dva, ale z toho vrchneho je ten kod. dufam, ze ti to pomoze.
OPEL ASTRA G r.v. 2000 1,4 16V 66 kW
EDICIA 2000
EDICIA 2000
-
Roso
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 30 Jan 2007, 21:24
Myslíš že by to fungovalo aj na car 300loocky napísal:nasla som to, mala som to aj v ss.
Vectra B 1,8 16V X18XE - Kawasaki Z 1000
Felda 1,3mpi Sporline ex
Kadet 1,6 i moja prvá vážna známosť ex
http://www.roso.salem.sk/
Felda 1,3mpi Sporline ex
Kadet 1,6 i moja prvá vážna známosť ex
http://www.roso.salem.sk/
-
qwerty
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Dec 2006, 14:20
a tomu akoze naozaj veris? lebo ja osobne som sa na tom velmi dobre zabavilloocky napísal:nasla som to, mala som to aj v ss.
1) naozaj si myslis, ze vyrobca da kod priamo na radio? (zjednodusene: ty bezne nosis PIN od tvojej platobnej karty napisany na karte?)
2) ak by aj dal vyrobca kod priamo na radio, myslis, ze by aj tak existovali desiatky webovych stranok so stovkami ziadosti o ziskanie kodu od stoviek hlupych ziadatelov, ktori nedokazu odpocitat 8., 9., 11. a 12. poziciu a zistit si vlastny kod?
ak mas kod zodpovedajuci uvedenemu postupu, tak potom vedz, ze kod mojho car 400 zodpoveda poziciam 14., 6., 8. a 8.
pre philips car 400 je mozne ziskat kod len dvomi sposobmi:
1) precitas pamatovy cip a na zaklade hodnoty na urcenej pevnej adrese vo vypise urcis kod cez volne dostupny soft
2) narazis na typka alebo autorizovany servis philips, ktory na zaklade serioveho cisla v tvare GM.... vytiahne z databazy philipsu zodpovedajuci kod...
problemy:
1) velmi jednoduche, ak mas citacku pamatovych cipov
2) bud mas stastie a narazis na typka ktory to robi zadarmo, alebo si za to zaplatis
Roso, car 300 ma myslim kod nejak ukryty v seriovom cisle. niekto z fora to tu bezne dekodoval (myslim ze jerryl)
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Na CAR300 sa kód dá vygenerovať z výr. čísla.Roso napísal:Myslíš že by to fungovalo aj na car 300loocky napísal:nasla som to, mala som to aj v ss.
- loocky
- Bronzový užívateľ

a tomu akoze naozaj veris? lebo ja osobne som sa na tom velmi dobre zabavil
1) naozaj si myslis, ze vyrobca da kod priamo na radio? (zjednodusene: ty bezne nosis PIN od tvojej platobnej karty napisany na karte?)
2) ak by aj dal vyrobca kod priamo na radio, myslis, ze by aj tak existovali desiatky webovych stranok so stovkami ziadosti o ziskanie kodu od stoviek hlupych ziadatelov, ktori nedokazu odpocitat 8., 9., 11. a 12. poziciu a zistit si vlastny kod?
ak mas kod zodp,...
som rada, ze si sa tak dobre pobavil. ty si asi nejaky odbornik, alebo dokonca vyrobca PHILIPS CAR400.
ked je to taka velka zabava, vedel by si mi vysvetlit, preco by vyrobca opakoval jedno a to iste cislo(v tvojom pripade 8), ked ho moze vlozit na inu poziciu? tympadom si mi napisal len tri cisla.
ja som taktiez kupila cele auto z druhej ruky a CAR PASS som vobec k nemu nedostala. a ako som ziskala kod radia? tymto sposobom, ktory mi niekto povedal a potvrdil sa.
bola to nahoda, alebo kto ma teda pravdu?
"2) ak by aj dal vyrobca kod priamo na radio, myslis, ze by aj tak existovali desiatky webovych stranok so stovkami ziadosti o ziskanie kodu od stoviek hlupych ziadatelov, ktori nedokazu odpocitat 8., 9., 11. a 12. poziciu a zistit si vlastny kod?"
ale stale je tu to "ak by u teba". bod 2) je len tvoja otazka, na ktoru nevies odpovedat, alebo je to svata pravda?
ak mas kod zodp,...
som rada, ze si sa tak dobre pobavil. ty si asi nejaky odbornik, alebo dokonca vyrobca PHILIPS CAR400.
ked je to taka velka zabava, vedel by si mi vysvetlit, preco by vyrobca opakoval jedno a to iste cislo(v tvojom pripade 8), ked ho moze vlozit na inu poziciu? tympadom si mi napisal len tri cisla.
ja som taktiez kupila cele auto z druhej ruky a CAR PASS som vobec k nemu nedostala. a ako som ziskala kod radia? tymto sposobom, ktory mi niekto povedal a potvrdil sa.
bola to nahoda, alebo kto ma teda pravdu?
"2) ak by aj dal vyrobca kod priamo na radio, myslis, ze by aj tak existovali desiatky webovych stranok so stovkami ziadosti o ziskanie kodu od stoviek hlupych ziadatelov, ktori nedokazu odpocitat 8., 9., 11. a 12. poziciu a zistit si vlastny kod?"
ale stale je tu to "ak by u teba". bod 2) je len tvoja otazka, na ktoru nevies odpovedat, alebo je to svata pravda?
EDICIA 2000
EDICIA 2000
- loocky
- Bronzový užívateľ

je to ok. ked vies nieco viac co by davalo zmysel, preco mi to sadlo s tym kodom daj vediet. alebo to bola len uplna nahoda? ja neviem, ale ja som to z toho dostala kodu dostala a bol spravny. mozno sa mylim, mozno som mala len ja take stastie.
ja ked som si to od teba precitala, je pravda, ze ma to trosku podrazdilo, ale teraz je to ok. dala som si zistit ten kod v opli, este to porovnam, ale preco si tam dal dve osmicky? tebe to vobec podla tych pozicii nesedi? pozeral si ten prvy kod?
nedalo mi to spat, celu noc som nad tym rozmyslala. co je to uplna nahoda?
ja ked som si to od teba precitala, je pravda, ze ma to trosku podrazdilo, ale teraz je to ok. dala som si zistit ten kod v opli, este to porovnam, ale preco si tam dal dve osmicky? tebe to vobec podla tych pozicii nesedi? pozeral si ten prvy kod?
nedalo mi to spat, celu noc som nad tym rozmyslala. co je to uplna nahoda?
EDICIA 2000
EDICIA 2000