Zhasinanie motora hned ako nastartujem (C20NE)
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Nadzi
Zhasinanie motora hned ako nastartujem (C20NE)
Zdravim
prednedavnom som kupil celkom nove auto pojazdne opel Vectra Ackova dvojliter automat 85 KW
problem je ten ze to auto stalo na jednom mieste viacej ako tri mesiace....
nastartujem a motor hned zhasne...
nastartujem druhy krat a ked pridavam je to pohode ale akonahle pustim plyn zhasne motor asi az na tak 5-6 nastartovanie to drzi ale len tak tak...
neviem kedy boli menene filtre sviecky olej... na diagnostike som stym este nebol kontrolka motora nesvieti ja osobne si myslim ze to bude vtichto povrchovych upravach ale neviem...
nestretol sa niekto s podobnym problemom?
prednedavnom som kupil celkom nove auto pojazdne opel Vectra Ackova dvojliter automat 85 KW
problem je ten ze to auto stalo na jednom mieste viacej ako tri mesiace....
nastartujem a motor hned zhasne...
nastartujem druhy krat a ked pridavam je to pohode ale akonahle pustim plyn zhasne motor asi az na tak 5-6 nastartovanie to drzi ale len tak tak...
neviem kedy boli menene filtre sviecky olej... na diagnostike som stym este nebol kontrolka motora nesvieti ja osobne si myslim ze to bude vtichto povrchovych upravach ale neviem...
nestretol sa niekto s podobnym problemom?
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Okrem zhasinania jazdi OK? Moze to byt sposobene zanesenim "krokoveho motorceka" pripadne sania. Ja som to cistil Carburator cleanerom - odburana karbon. Ale da sa to vyriesit aj technickym benzinom.
Tak skus vycistit klapku a ten motorcek. Motorcek je taky sulok vysiaci na 2 hadiciach od sania. Odpojit a dokladne vycistit z vnutra. Ak nepomoze, skusime nieco ine...
Tak skus vycistit klapku a ten motorcek. Motorcek je taky sulok vysiaci na 2 hadiciach od sania. Odpojit a dokladne vycistit z vnutra. Ak nepomoze, skusime nieco ine...
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
-
Nadzi
no pravdu povediac si myslim ze ten motor nema taky tah ako by mal mat dvoj liter....
neviem no moc to skusat nemozem lebo mam odtrhnute lave zadne rameno a len som to skusal preparkovat ale tie otacky je jasne ze to zhasne hned ako pujstim nohu s plynu a ked sa to drzi tak asi tak ze tam strekne benzin a potom nestrekne a zase strekne a nestrekne a tak...
no kazdopadne teraz je 5 hodin rano tak sa nato pozriem rano na ten motorcek a dam vediet... a ako to mam vnutri vicistit tym benzinom ci staci len niako prefukat??
neviem no moc to skusat nemozem lebo mam odtrhnute lave zadne rameno a len som to skusal preparkovat ale tie otacky je jasne ze to zhasne hned ako pujstim nohu s plynu a ked sa to drzi tak asi tak ze tam strekne benzin a potom nestrekne a zase strekne a nestrekne a tak...
no kazdopadne teraz je 5 hodin rano tak sa nato pozriem rano na ten motorcek a dam vediet... a ako to mam vnutri vicistit tym benzinom ci staci len niako prefukat??
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Pisalo sa tu o tom moooc krat, ale tak v rychlosti. Odmntujes ho (z 2 stran vzduchva hadica + konektor s elektrinou) a normalne ho preplachnes tecnickym benzinom. Pripadne ho mozes vyfukat vzduchom, proste dostan vsetok sajrajt von, osad ho spat a skus nastartovat. Mne po vycisteni este raz zdochlo, potom som mu par krat popridaval a uz drzal kolo 850 otacok furt. Co sa toho tahu tyka...skus to viac opisat...
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
a co diagnostika?
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
mrc
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Mar 2007, 17:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
chcem vas poprosit o radu.tiez mem VA 2.0 85 kw automat.niekedy rano sa neroysvietila kotrolka motora anevedel som nastartovat cca po 15 minutach vsetko ok.no dnes ani po 3 hodinach sa kontrolka nerozsvieti a neviem nastartovat.motor v pohode toci ale nechce chytit.chcel som si vyblikat chybu ale ta kontrolka proste nesvieti ani pri teste.dakujem za vase rady.
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
asi tak 8)
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk