odisiel mi totizto ten snimac pred tyzdnom tak hladam moznu pricinu..
oleja mam od poslednej vymeny (pred mesiacom) asi 1 cm na rysku Max.
Moderátori: dulo, buci_vectra

Nie.Kat napísal:...moze mat privela motoroveho oleja vplyv na likvidaciu snimaca otacok klukoveho hriadela?...

Joj no Jurajiurai napísal: fuuha, bez to rychlo povedat do Opla, lebo oni brutalne dumaju, ze preco zakaznici objednavaju tolko snimacov ;-)

No to budu tie schvalne zabudovane kurvitkaiurai napísal: sa mi zda, ze su v Opli neschopni navrhnut spolahlive cidla
mozem jedno vackove vypitvatbuci_vectra napísal:No to budu tie schvalne zabudovane kurvitkaiurai napísal: sa mi zda, ze su v Opli neschopni navrhnut spolahlive cidla
Pytval si niekedy take cidlo a zistoval preco nejde? Zatial som sa najviac stretol z rozpadnutym spojom medzi samotnym cidlom a kablom alebo konektorom... proste studeny spoj...
Je to na porazenie taka zavada pri tych cenach za nove cidla... :?

lebo pri poslednej vymene v jednom nemenovanom servise mi tam proste naliali 5,5 L podla predpisu bez toho aby skontrolovali hladinu na mierke... takze to vyzera ze ho tam mam o cca 0,5 L viac :roll:luboš napísal:A prečo máš vela oleja ?

Tak si ho proste odsaj cez olejovu mierku napriklad... velka striekacka,hruba hadicka a zachvilku to mas hotove...Kat napísal: lebo pri poslednej vymene v jednom nemenovanom servise mi tam proste naliali 5,5 L podla predpisu bez toho aby skontrolovali hladinu na mierke... takze to vyzera ze ho tam mam o cca 0,5 L viac :roll:

moj si pyta liter oleja na 3000 km :oops:NagyAttila napísal:Caute!
Nechcem otvorit novu temu ale podla vas ked moj opel (vectra b 2.0 16v) ma najazdenych od vymenu oleja 9000km a chyba tam uz 1l ale ma najazdenych uz 189.000km to je normalne? Myslim ze ano ci nie?

je to normalne ja dolejem 1 liter na 10 000km a mam najazdene 309 000km skor mam pocit ze mame stastie ze to nezere olej esteNagyAttila napísal:Caute!
Nechcem otvorit novu temu ale podla vas ked moj opel (vectra b 2.0 16v) ma najazdenych od vymenu oleja 9000km a chyba tam uz 1l ale ma najazdenych uz 189.000km to je normalne? Myslim ze ano ci nie?