Tempomat

Moderátori: bukelo, buci_vectra

saroo1

Tempomat

Príspevok od používateľa saroo1 »

Caute mam astru 2001 1,7 diesel. Planujem tam zabudovat tempomat. zevraj sa to da spravit, ale treba pretiahnut kable co maju ist k samotnej packe tempomatu. Tie kable nemozem najst. Zevraj by mali byt niekde za pedalmi ci tam niekde. Mate skusenosti s niecim takym a viete kde to mam hladat?
Používateľov profilový obrázok
Rasto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
Auto: Astra J

Príspevok od používateľa Rasto »

Tu nájdeš všetko čo potrebuješ.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
saroo1

hej to mi je jasne. Mam ten plan. Len som si myslel, ze X2 je pripravena niekde pod pristrojovkou. No tak sa mi zda, ze budem musiet natahovat komplet kable
oxanko
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 05 Aug 2009, 09:51
Auto: !! Zmeň si model auta !!

tempomat

Príspevok od používateľa oxanko »

som to robil.. ten X2 je pekne nahovbeles schovaty. radšej ťahaj nové káble... ušetríš kopec času.

odporúčam cez gumenu priechodku vedla brzdoveho posilovača (je tam záslepka) lebo okolo bowdenu na ťahanie kapoty ti môže po čase tiecť voda do auta...

inak, super a pohoda na prvý šup zapojené.
Astra G Classic , 1.4 16V (nie twinport ;o)
saroo1

Re: tempomat

oxanko napísal:som to robil.. ten X2 je pekne nahovbeles schovaty. radšej ťahaj nové káble... ušetríš kopec času.

odporúčam cez gumenu priechodku vedla brzdoveho posilovača (je tam záslepka) lebo okolo bowdenu na ťahanie kapoty ti môže po čase tiecť voda do auta...

inak, super a pohoda na prvý šup zapojené.
Dik za radu. Len sa obavam pinov. Bude to trochu maturita. Nasiel som tu aj postup ako to napojit na tu RJ. este raz dik
1micra
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 22 Sep 2009, 10:49
Auto: Iná značka

Príspevok od používateľa 1micra »

Sevas aj Ja mám 1,7 diesel ale DTi, páčku mám len mám nočné mory z tých pinov a káblov....už si to realizoval???Ako sa darilo a nemáš zmeranu dĺžku káblov ich farebne rozlíšenie a návod presne čo a kam zapojiť s fotkami???
oxanko
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 05 Aug 2009, 09:51
Auto: !! Zmeň si model auta !!

tempomat

Príspevok od používateľa oxanko »

kable si nechaj urobiť aspon 2m, je lepšie ich potom odrezať ako niekde cinovať :D tahanie je v pohode, len si kup aj textilnu pasku, aby si potom nazat zaizoloval grgane čo su v motorovom priestore ku RJ motora.

Piny nájdeš v pohode, konektor je popisany, ale priprav sa na to, že ku konektorom budeš musieť pricinovať tie kabliky. Na moje astre klasik boli natiahnute kable od RJ ku X2 ale ten X2 som sa ani nepokusil otvoriť.. je to dosť komplikovane. Odporučam natianuť o kablik viac a ten potom použiješ na palubny počítač, čo tu ponukaju za facku...

všetko v pohode a nie je to ani vidiet, na STKčke to ani nevšimli, len kukal že PP ide po česky...
Astra G Classic , 1.4 16V (nie twinport ;o)
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - VŠEOBECNE"