Corsa B - batožinový priestor
- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Corsa B - batožinový priestor
Existuje niečo do kufra Corsi B? mám na mysli, nejaku tvrdu podlozku pod koberec do kufra. Orig. je tam len koberec ktory zakriva rezervu, ta je ale hrbolata, a kedze koberec je makky, pod tazsim nakladom, alebo taskami sa stale krkve koberec, a otlaca od kolesa.
Docasne som to vyriesil presne vyrezanym smrekolitom, ktory som supol pod koberec, bolo to ok, ale minule mi potiekla voda v kufry, tak sa mi rozmocil a vyhodil som ho...teraz zvazujem, ci nieje nieco orig, alebo cosi...ci tam svacnem linoleum dake pod koberec, alebo co....co tam mate vy..corsaci?
Docasne som to vyriesil presne vyrezanym smrekolitom, ktory som supol pod koberec, bolo to ok, ale minule mi potiekla voda v kufry, tak sa mi rozmocil a vyhodil som ho...teraz zvazujem, ci nieje nieco orig, alebo cosi...ci tam svacnem linoleum dake pod koberec, alebo co....co tam mate vy..corsaci?
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
sololit je nieco ako preglejka , uz si to urcite videl ked pride cirkus alebo okayelektro to lepi okolo stlpov
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...