Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
no super, ja ak si môžem tiež si rezervujem jednu čiernu a bielu
Opel Zafira y20dth
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex http://www.nakupujsk.sk" onclick="window.open(this.href);return false; nie som na fejsbúku
Musim s polutovanim oznamit, ze nikam nejdem.....Dneska mi v servise povedali ze to do piatku nestihnu spravit.....
Tak si to uzite, a chcem videt vela vela fotiek.......
Opel Insignia 2,0Cdti
Langdon - sak pojdes na corse ehmm.... teraz ti to vratim : POJDES AJ KEBYZE TA MAM ZA USI DOTIAHNUT :twisted:
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Bruno, zo sestrou ja nikam nejdem...By som ju za prvou zakrutou zabil..... :twisted:
Opel Insignia 2,0Cdti
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Opel Insignia 2,0Cdti
langdon2 napísal:Musim s polutovanim oznamit, ze nikam nejdem.....Dneska mi v servise povedali ze to do piatku nestihnu spravit.....
Tak si to uzite, a chcem videt vela vela fotiek.......
Nevymyslaj!!!! Jasne ze ides...nejako to pezijes s tou sestrou??? Stiahni flasku vodky a pohoda :drinking: