športový výfuk
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- Fastspeed
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Nevadí
.

Nejazdím rýchlo, len lietam nízko...
Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ

Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ

- yuri
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Apr 2006, 17:10
jo ale z AMA je to z nereze, mozes si povedat ako to ma vyzerat, urobia lubovolny priemer ... mal som supersprint a priemer bol 45 mm a bolo jedno ci je na 1,4 alebo na 2,0... tak ze teraz je priemer 60 mm od AMA a je to nieco uplne ine
cena za potrubie od zvodov po koncovy tlmic, ten mam Remus hardline a je to to iste ako oni vyrabaju bola cca 15 litrov a su tam dokopy aj s remusom 3 tlmice
cena za potrubie od zvodov po koncovy tlmic, ten mam Remus hardline a je to to iste ako oni vyrabaju bola cca 15 litrov a su tam dokopy aj s remusom 3 tlmice
BMW F10, 2 x astra opc line 1,9 cdti ( jedna manual, jedna automat ) combo tour 1,7 dti a nakoniec : astra g 2,0 16 V s motorom C20XE
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Feb 2007, 12:02
Modre LED parkovacky.
Ahojte, neviete ci je povolene mat modre LED parkovacie diody? Kupil som LEDKY od firmy Briliant ci tak nejak.
Dakujem.
Dakujem.
hyro
; hyro3000@gmail.com
------------------------------
Opel Vectra B C(a)ravan
1,6 16V X16XEL 290tisic km.

Opel Vectra B C(a)ravan

- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Re: Modre LED parkovacky.
E-E [-Xhyro napísal:Ahojte, neviete ci je povolene mat modre LED parkovacie diody? Kupil som LEDKY od firmy Briliant ci tak nejak.
Dakujem.
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Feb 2007, 12:02
Dakujem za odpoved. Vymenil som ich za biele LED.
hyro
; hyro3000@gmail.com
Opel Vectra B C(a)ravan
1,6 16V X16XEL 290tisic km.

Opel Vectra B C(a)ravan

- Kesi
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Sep 2008, 18:11
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Land of Confusion
Ja mám Ulter 3 roky na Fku a tiež som spokojný a fakt pekne bručímartinko790 napísal:Ja som si objednal z jednej znamej internetovej stranky na svoju VeBe, origo sportovy vyfuk Ulter Sport, a som s nim velmi spokojny. Pekny zvuk, ziadny rachot pod oknami.
Astra J GTC OPC
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.
- Rin-Tin-Tin
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 01 Dec 2008, 15:23
UlterSport som kupil aj ja uplne super je CERTIFIKOVANY unas policajti este aj dezen meraju na kolesach a za vyfuk mi nic nepovedaly kedze ma papier
krasa zvuk uplne super odkedy som vyhodil stredovy tlmic :-D.... a spotreba taka ista alebo mensia lebo krasne pocujem zatazenie motora a viem uplne inak jazdit... dnes sa mechanik namne smial ako som sa rozplival ked vytocil zajazdy moje auto jaky som bol hotovy ze toto mi chibalo
ja som nemohol povcerajsku by som nafukal :-D.... vazne kupujte s papierom budete mat pokoj
CERTIFIKAT NA VYFUK JE POTREBNY.... aby som sa vyjadryl presne ku teme

CERTIFIKAT NA VYFUK JE POTREBNY.... aby som sa vyjadryl presne ku teme
Opel Omega B 2.5TD
Opel Omega A 2.0i Diamant - ex
- heinrich666
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Jún 2008, 01:48
- Rin-Tin-Tin
- Strieborný užívateľ
no neviem ako ty ale ja mam na certifikate teda karticke od vyfuku aj jeho cislo a na vyfuku je stitok snimheinrich666 napísal:Ja som nakoniec siel na google->image ... a hla... co to nevydim, certifikatov za furikhned som si jeden "printol" a mam pokoj
(kupoval som voz s vyfukom Remus,ale papier k tomu nebol)

Opel Omega B 2.5TD
- CandyX
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 27 Aug 2007, 20:36
- Auto: Astra H
Ahoj,
viete doporucit firmu/cloveka na kupu a montaz vyfuku? Pripadne aj vyrobcu vyfukov ktorych zvuk nieje ukricany ani nijak extra hlasny - skratka nech sa na tom da urobit aj 1000km streka bez bolehlavu ale s nejakym peknym zvukom ked ma clovek prilezitost a chut sa vyblaznit.
Pravdepodobne by som nesiel hned do komplet vyfuku, chcel by som skusit len koncovy tlmic kvoli zvuku. Astra je uz bez predneho katalizatora s vykonom 170kW
viete doporucit firmu/cloveka na kupu a montaz vyfuku? Pripadne aj vyrobcu vyfukov ktorych zvuk nieje ukricany ani nijak extra hlasny - skratka nech sa na tom da urobit aj 1000km streka bez bolehlavu ale s nejakym peknym zvukom ked ma clovek prilezitost a chut sa vyblaznit.
Pravdepodobne by som nesiel hned do komplet vyfuku, chcel by som skusit len koncovy tlmic kvoli zvuku. Astra je uz bez predneho katalizatora s vykonom 170kW
Pokial je tuning decentny to znamena ze nemate niake extra velke vidlice s ktorymi odhrnate sneh velmi velke kridlo alebo niaky vyfuk ktory je extremne siroky tak by nemal byt problem...
co sa tyka koncovky vyfuku tak taky predavaju aj v tescu a je to iba koncovka cize tak
zalezi akeho policajta stretnete ale pokial by mu to vadilo staci ze poviete ze je eto len koncovka ked neveri nech sa pozrie zospodu auta...
pokial chcete certifikat tak poznam firmu ktora by vedela spravit duplikat certifikatu za velmi nizky peniaz ...
co sa tyka koncovky vyfuku tak taky predavaju aj v tescu a je to iba koncovka cize tak
zalezi akeho policajta stretnete ale pokial by mu to vadilo staci ze poviete ze je eto len koncovka ked neveri nech sa pozrie zospodu auta...
pokial chcete certifikat tak poznam firmu ktora by vedela spravit duplikat certifikatu za velmi nizky peniaz ...
- Salamander
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Dec 2008, 23:11
- Rin-Tin-Tin
- Strieborný užívateľ
ale pokial nemas turbo tak nemozes moc rozsirit potrubie lebo poseries protitlaky a vykon klesne... odporucam nikomu sa nesrat do vyfuku pokial chete vykon a nie len zvuk... ak chcete vykon, nasporit peniaze a namieru vyfuk na konkretne auto pre konkretny typ motora... tot vse 
a myslim si ze tunery budu somnou suhlasit a protirecit len tuzery

a myslim si ze tunery budu somnou suhlasit a protirecit len tuzery
Opel Omega B 2.5TD
- Salamander
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Dec 2008, 23:11
heheee:) iste že mám turbo.
No, na mieru na mieru...hmm, to ale bude total vela loooove človeče. Skôr som potreboval počuť odpoveď, že sú firmy ako remus a podobné, ktoré robia výfuky priamo na daný typ auta a motoru. Proste že by stačilo objednať alebo tak nejak si to ja predstavujem
Existuje teda aj také niečo?
No, na mieru na mieru...hmm, to ale bude total vela loooove človeče. Skôr som potreboval počuť odpoveď, že sú firmy ako remus a podobné, ktoré robia výfuky priamo na daný typ auta a motoru. Proste že by stačilo objednať alebo tak nejak si to ja predstavujem

Existuje teda aj také niečo?
Vectra C-GTS 2,2DTI - Y22DTR - 2003