Odmrazovanie skiel
Odmrazovanie skiel
Chcel by som sa vas spytat, hlavne tych ktori maju iba kurenie nie klimatizaciu, ako si nastavuju teplotu, alebo celkovo vsetky tie gombiky ... bo sa mi vzdy odmrazi predne a zadne, ale bocne sa vzdy zahmlievaju, hlavne ked ideme teraz v tychto chladnejsich podmienkach dakde prec.... bo sa mi nechce furt nosit handricku vpredu pri sedadle...
- Kimi
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
- Auto: Nemám auto
... ja to regulujem nastavením bočných výduchov, nasmerujem na sklo aj tie čo mám nastavovacie pokial sú zahmlené, tak nechám kúrenie nastavené v prevažnej miere smerom hore až do vyčistenia. Používal som aj spray proti zahmlievaniu skiel, bol účinný po nastriekaní tak do dvoch týždňov, potom opäť, ale dlho sa mi s tým nechcelo hrajkať, teraz mám aj nejakú handričku , ale ani s tou som ešte okná neutieral.
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Nov 2006, 11:42
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: Odmrazovanie skiel
Slade napísal:Chcel by som sa vas spytat, hlavne tych ktori maju iba kurenie nie klimatizaciu, ako si nastavuju teplotu, alebo celkovo vsetky tie gombiky ... bo sa mi vzdy odmrazi predne a zadne, ale bocne sa vzdy zahmlievaju, hlavne ked ideme teraz v tychto chladnejsich podmienkach dakde prec.... bo sa mi nechce furt nosit handricku vpredu pri sedadle...
a interierovy filter mas cisty alebo novy?
OPEL VECTRA CARAVAN X 16 XEL
- Fastspeed
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Bratovi sa na Astričke stále rosia okná na zadných dverách, a bočné pri batožinovom priestore, ale len vtedy, keď hneď po naštartovaní nasadne do auta. Keď nechá motor zohriať na prevádzkovú teplotu bez toho aby nasadól doňho, tak to nerobý. Ale je to dané tým veľkým interiérom, lebo Calibra sa mi nerosila nikdy.
Ináč bočné výduchy sú nasmerované na bočné okná, hlavná na čelné sklo, a ventilátor na 2. stupni.
Ináč bočné výduchy sú nasmerované na bočné okná, hlavná na čelné sklo, a ventilátor na 2. stupni.
Nejazdím rýchlo, len lietam nízko...
Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ
Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ