Odmrazovanie skiel

Moderátori: bukelo, dulo

Slade

Odmrazovanie skiel

Príspevok od používateľa Slade »

Chcel by som sa vas spytat, hlavne tych ktori maju iba kurenie nie klimatizaciu, ako si nastavuju teplotu, alebo celkovo vsetky tie gombiky :? ... bo sa mi vzdy odmrazi predne a zadne, ale bocne sa vzdy zahmlievaju, hlavne ked ideme teraz v tychto chladnejsich podmienkach dakde prec.... :?: :arrow: bo sa mi nechce furt nosit handricku vpredu pri sedadle... :wink:
Používateľov profilový obrázok
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
Auto: Nemám auto

Príspevok od používateľa Kimi »

... ja to regulujem nastavením bočných výduchov, nasmerujem na sklo aj tie čo mám nastavovacie pokial sú zahmlené, tak nechám kúrenie nastavené v prevažnej miere smerom hore až do vyčistenia. Používal som aj spray proti zahmlievaniu skiel, bol účinný po nastriekaní tak do dvoch týždňov, potom opäť, ale dlho sa mi s tým nechcelo hrajkať, teraz mám aj nejakú handričku , ale ani s tou som ešte okná neutieral.
Jakub-ko
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 06 Nov 2006, 11:42
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Re: Odmrazovanie skiel

Príspevok od používateľa Jakub-ko »

Slade napísal:Chcel by som sa vas spytat, hlavne tych ktori maju iba kurenie nie klimatizaciu, ako si nastavuju teplotu, alebo celkovo vsetky tie gombiky :? ... bo sa mi vzdy odmrazi predne a zadne, ale bocne sa vzdy zahmlievaju, hlavne ked ideme teraz v tychto chladnejsich podmienkach dakde prec.... :?: :arrow: bo sa mi nechce furt nosit handricku vpredu pri sedadle... :wink:

a interierovy filter mas cisty alebo novy?
OPEL VECTRA CARAVAN X 16 XEL
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
Auto: Nemám auto

Príspevok od používateľa Kimi »

... no a som v háji aj s mojimi radami, asi si musím namontovať aj ja nejaký filter/lebo mám len vzduchový a olejový :? /
Slade

ten filter som este nepozeral... a moze to byt nim? lebo kurenie ide vpohode...
kosei

Príspevok od používateľa kosei »

ked je kabinovy filter špinavy, tak ma zlu prechodnost, a tym padom sa ti pomaly vymiena vzduch v aute-a to zapričinuje to mlženie okien.. ak najdeš ten filter, tak ho daj uplne von, a skus to par dni bez toho -či sa to zmeni.. ak ano, tak je to tym filtrom...
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

A tiež, keď je špinavý, lepšie sa v ňom drží vlhkosť. Inak, toho rosenia sa úplne nezbavíš. Zvlášť za sychravého počasia sa ti budú rosiť hlavne zadné bočné okná, lebo nemajú priamy ofuk. To však nie je len problém Oplov.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
Fastspeed
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fastspeed »

Bratovi sa na Astričke stále rosia okná na zadných dverách, a bočné pri batožinovom priestore, ale len vtedy, keď hneď po naštartovaní nasadne do auta. Keď nechá motor zohriať na prevádzkovú teplotu bez toho aby nasadól doňho, tak to nerobý. Ale je to dané tým veľkým interiérom, lebo Calibra sa mi nerosila nikdy.
Ináč bočné výduchy sú nasmerované na bočné okná, hlavná na čelné sklo, a ventilátor na 2. stupni.
zeli
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 24 Mar 2007, 15:55

Príspevok od používateľa zeli »

vies v com mas problem? A to je v kazdom aute. Pustas si moc teply vzduch do interieru. Skus si dat na taky vlazny a uvidis ze ti to nebude robit :D
Slade

NJ, tym to moze byt, otec spominal ze si otvori na chvilu okno a uz je to v pohode... :wink:
andrejj77
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 19 Aug 2008, 13:53

Príspevok od používateľa andrejj77 »

vymeň si ten pelový filter .
rado.c

Príspevok od používateľa rado.c »

...niet nad dobre rady rok a pol "po termine"...
ale v podstate mas pravdu
Napísať odpoveď

Návrat na "CORSA, COMBO, MERIVA, AGILA - VŠEOBECNE"