podvozok problem
Moderátori: dulo, buci_vectra
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 18:45
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
podvozok problem
ahojte mam problem s modvozkom na mojej vece. ked prejdem po diere alebo ked idem po nerovnostiach velmi silno mi trepe v aute a ked ide do zakruty tak auto mi slabo drzi na ceste a zadok mi plava. neviete co s tym? niektori mi povedali ze mam zedne tlmice zle. co vy na to? su to iba tlmice ci aj nieco viac? ak su to len tlmice tak by som chcel nejake kupit ale neviem ake prosim poradte
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Ahoj.
Co sa tyka kontroly silentblokov a capov, tak da sa to opticky skontrolovat aj doma, ale pokial ti nic nevrzga a nebucha od naprav, tak silenty a capy budu pravdepodobne OK.
Co sa tyka tlmicov, tak nemusia byt original GM, staci aj druha trieda - nekupuj ani najlacnejsie, ani najdrahsie ... taky zlaty stred. Priblizne ceny si mozes pozret na www.elitecat.sk www.autokelly.sk pripadne kukni sekciu "odkazy" tu na fore.
A este co sa tlmicov tyka, tak najlepsia volba budu asi plyno-kvapalinove.
Pripadne este skus prebehnut forum (Astra/Vectra - podvozok brzdy) a urcite sa bez problemov zorientujes.
Este jedna ved ma zaujima. Kolko mas nabehane, kde jazdis (jamy, vytlky a tak) a ci mas stale povodne tlmice...
Co sa tyka kontroly silentblokov a capov, tak da sa to opticky skontrolovat aj doma, ale pokial ti nic nevrzga a nebucha od naprav, tak silenty a capy budu pravdepodobne OK.
Co sa tyka tlmicov, tak nemusia byt original GM, staci aj druha trieda - nekupuj ani najlacnejsie, ani najdrahsie ... taky zlaty stred. Priblizne ceny si mozes pozret na www.elitecat.sk www.autokelly.sk pripadne kukni sekciu "odkazy" tu na fore.
A este co sa tlmicov tyka, tak najlepsia volba budu asi plyno-kvapalinove.
Pripadne este skus prebehnut forum (Astra/Vectra - podvozok brzdy) a urcite sa bez problemov zorientujes.
Este jedna ved ma zaujima. Kolko mas nabehane, kde jazdis (jamy, vytlky a tak) a ci mas stale povodne tlmice...
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 18:45
- Auto: Nemám auto
mam nabehane cca 159 400km a ci su povodne tlmice alebo menene to neviem.
auto som kupil ojazdene a ja som v aute nic nemenil okrem oleja a fitrov. jazdim aj casto po mensich nerovnostiach ked mam krasnu cestu radost jazdit ale uz ak su mensie hrbole silno to citit a este citim ze ked niekde predbieham tak auto mi plava alebo skor cely zadok auta citelne plava.
auto som kupil ojazdene a ja som v aute nic nemenil okrem oleja a fitrov. jazdim aj casto po mensich nerovnostiach ked mam krasnu cestu radost jazdit ale uz ak su mensie hrbole silno to citit a este citim ze ked niekde predbieham tak auto mi plava alebo skor cely zadok auta citelne plava.
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
tlmice ale mozno aj ulozenie,treba to okuknut na zdvihaku
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže