GM 0300W8542211
NO: 90533422
dakujem velmi pekne
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

dnes ti nikto nepomoze bo je zraz pri nitredominika napísal:ahojte, potrebovala by som pomoct s odblokovanim autoradia BLAUPUNKT CAR 300 (E)
GM 0300W8542211
NO: 90533422
dakujem velmi pekne
potrebujes pomoc s odblokovanim radia, alebo potrebujes kod na radio??dominika napísal:ahojte, potrebovala by som pomoct s odblokovanim autoradia BLAUPUNKT CAR 300 (E)
GM 0300W8542211
NO: xxxxxxx
dakujem velmi pekne

faaakt si moc pomohol....diiiiiiky mocrado.c napísal:potrebujes pomoc s odblokovanim radia, alebo potrebujes kod na radio??dominika napísal:ahojte, potrebovala by som pomoct s odblokovanim autoradia BLAUPUNKT CAR 300 (E)
GM 0300W8542211
NO: xxxxxxx
dakujem velmi pekne
ak staci kod, malo by pomoct toto:
8495
ak potrebujes radio odblokovat, musis sa zastavit v KE...pomozem.
pre ostatnych... staci to cislo, co je v tvare GM0300Xzzzzzzz
NO. je nepodstatne.

pomoct chudu fora je aj poradit niekomu to ze si pytal kod nieje nic zle a nevies ako moze pomoct on tebe nabuduce.Raptor181 napísal:Chalan co si tu pytal kod ma len tento jeden prispevok. Iny za to platia a on si sem prisiel a " potrebujem kod"
Mal som cely kod, ale aspon mohol prispiet malickou sumou na chod fora a nie hned prvy prispevok a drankat kod.

forum je na to aby si tu ludia pomahali z tych blbich kecov od raptora si nic nerob.alex424 napísal:Diki za ten kod funguje mi to ...a prepacte za tieto nepokoje co sm tu spravil ale nemyslel som ze stym nico sposobim ze poprosim o kod nevedel som ako to tu chodi. myslel som ze je to normalne ked je to opel forum a mam problem s oplom a ze sa tu navzajom pomaha...