robí to ešte niekomu????
automatické prihlásenie
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
wlassto
automatické prihlásenie
v poslednom čase, takmer každý druhý deň sa musím prihlásiť, pretože net akoby zabudol, že som tam dal "fajku" :? (nabudúce prihlásiť automaticky), neviem prečo mi to robí, a dosť ma to rozčuľuje, lebo predtým som automaticky šiel na forum a čítal som, a teraz sa musím prihlásiť a mi vôbec neukazuje nové príspevky(myslím oranžovou farbou).
robí to ešte niekomu????
robí to ešte niekomu????
-
taki22
Re: automatické prihlásenie
..ano wlassto, aj mne to robi. Som myslel ze to len moj PC je nejaky divny ale vidim ze chyba je asi inde. Zakazdym sa musim prihlasovat, ajked fajku tam mam. A druha vec je ze stale mi chodia upozornenia na mail. Ale v nastaveniach mam zaskrtnute "Nie"..ze ich nechcem. Ta tak..
-
wlassto
- Benny
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 12:19
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Jo chlapi, funkcnu stranku fora ma na starosti Nepto
predpokladam ze u o tom vie 
Opel Astra F GSi 2.0 16v (C20XE)
<a href="http://www.benny.sk/themes.html" target="_blank">Opel Rekord C Coupe r.v.1968 (19S)</a>
Opel Senator B 3.0 24v DualRam (C30SE)
MB GLK 250 r.v.2011
<a href="http://www.benny.sk/themes.html" target="_blank">Opel Rekord C Coupe r.v.1968 (19S)</a>
MB GLK 250 r.v.2011
-
wlassto
- nepto
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 04:10
Priznam sa ze neviem cim by ta cudna funkcnost fora mohla byt sposobena. Ale mozno by sme mohli (mali) upgradnut tot phpBB na ktorom to stoji. Aj ked tym sa samozrejme nevysvetluje, preco to doteraz islo a teraz uz nejde.
Mne to kazdopadne funguje, vysvecuju sa mi len nove prispevky a som stale prihlaseny. To vam ale nepomoze. Z viacerych pocitacov to moze blbnut, ale nemalo by (podla mna).
Co sa tyka posielania e-mailov cez mail.platon.sk, to by nemalo len tak prestat fungovat. Napiste detaily na podpora@platon.sk
Mne to kazdopadne funguje, vysvecuju sa mi len nove prispevky a som stale prihlaseny. To vam ale nepomoze. Z viacerych pocitacov to moze blbnut, ale nemalo by (podla mna).
Co sa tyka posielania e-mailov cez mail.platon.sk, to by nemalo len tak prestat fungovat. Napiste detaily na podpora@platon.sk
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Aby som to vysvetlil. Cez web prístup som to neskúšal, ale tam to asi fungovať bude. Ak si pamätáš, pred časom, pri zriadení môjho konta, to tiež nefungovalo. Riešili sme to s Jerrylom, neskôr aj s Bošom, ale na nič sme neprišli. Uzavreli sme to s tým, že maily budem odosielať priamo cez web. Potom sa to nejako samo od seba rozchodilo a chodilo mi to aj cez klienta. Spravilo to tuším ešte raz, ale vtedy bol vraj nejaký problém so serverom, alebo čo. Dnes mi to prestalo chodiť znova, bez toho, aby som robil nejaké zmeny v nastavení klienta. Používam Outlook Express.nepto napísal:Co sa tyka posielania e-mailov cez mail.platon.sk, to by nemalo len tak prestat fungovat. Napiste detaily na podpora@platon.sk
Uvidím zajtra.
Naposledy upravil/-a macil v 05 Feb 2007, 21:42, upravené celkom 1 krát.
- Benny
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 12:19
jasneeeee, no problemoswlassto napísal:je jea, už to viem, xixi, ale bud rád, že som myslel hned na teba, ber len to dobré ne?
Opel Astra F GSi 2.0 16v (C20XE)
MB GLK 250 r.v.2011
MB GLK 250 r.v.2011
- nepto
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 04:10
Keby Ti to neslo, tak mi kludne posli mailom telefonne cislo, callnem Ti a rozbehame to, nebude to problem, mnohym to funguje, takze bude aj Tebe ;-)macil napísal:Aby som to vysvetlil. Cez web prístup som to neskúšal, ale tam to asi fungovať bude. Ak si pamätáš, pred časom, pri zriadení môjho konta,nepto napísal:Co sa tyka posielania e-mailov cez mail.platon.sk, to by nemalo len tak prestat fungovat. Napiste detaily na podpora@platon.sk
-
wlassto