zamena prevodovky 1,4 X14XEP za 6rychlostnu z 1,3 CDTi

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
Ergo_sum
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Apr 2009, 19:39
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa Ergo_sum »

langdon2: Je to 1,4 16V Caravan. Je tam velky chladic, ine vodne cerpadlo, mam aj senzor teploty oleja atd. a bola tam predmontaz na taxameter.
Opel Astra Caravan 1,4 1996 X14XE a ine...
wrok

Príspevok od používateľa wrok »

jop, ja by som mal mat aj vzhlaodm na vybavu Enjoy predpripravu, takze v mojom pripade by mal byt tempomat len o vymene / montazi packy a aktivacii tempomatu v RJ
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

langdon2 napísal:Presne tak sa to ma ratat...A ked mas pal. pc tak to je este lepsie.
myslis moj, co sa myli o 10% ?
iurai

Ergo_sum napísal:langdon2: ty uz mas zapalovaciu listu a su tam aj ine rozdiely
spotreba je take "z principu nestabilne" cislo, ze skoro nema zmysel ho porovnavat.
jedine ze pojdu auta tu istu trat tou istou rychlostou"
iurai

Ergo_sum napísal:langdon2: mam "kocku" a kable. Bude tam viac rozdielov, minimalne viem ze v sacom potrubi je ina plechova priecka. Inak je mam tropicku verziu pre taxikarov v arabskych krajinach, nikto nechape ako sa dostala na slovenko :-)
sorry. nie je to oneskorenymi prichodmi manzelky z prace ?
iurai

wrok napísal:jop, ja by som mal mat aj vzhlaodm na vybavu Enjoy predpripravu, takze v mojom pripade by mal byt tempomat len o vymene / montazi packy a aktivacii tempomatu v RJ
material som mal na predaj cca 2 mesiace a potom prisiel kupec na "bielom koni"
wrok

Príspevok od používateľa wrok »

iurai napísal:
wrok napísal:jop, ja by som mal mat aj vzhlaodm na vybavu Enjoy predpripravu, takze v mojom pripade by mal byt tempomat len o vymene / montazi packy a aktivacii tempomatu v RJ
material som mal na predaj cca 2 mesiace a potom prisiel kupec na "bielom koni"
tak to je super, ale ja bz som to potreboval ... alebo nevies kade chodi ten na tom bielom koni, ze by som si nanho pockal... :lol:
winnim
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 20 Jún 2006, 14:28
Auto: Astra F
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winnim »

Mam otazku na prevodovku, je mozne zamenit prevodovky z motora C20XE (5 stupnova) a C20LET (6 stupnova)?

Predpokladam, ze potom treba spolu s prevodovkou menit aj poloosi. Okrem poloosi bude treba este nieco menit? Malo by to ist do Astry F caravan tak aby tam bol C20XE a 6 stupnova prevodovka.
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - MOTOR/PREVODOVKA"