Corsa C 1.0 - kupa

Moderátori: bukelo, dulo

lukas26

Corsa C 1.0 - kupa

Príspevok od používateľa lukas26 »

Zdravim,
idem kupovat Corsu 1.0 r.v. 2004 s 97 000 km a preto by som sa chcel spytat na co si mam dat pozor - ake su najcastejsie zavady a ako sa prejavuju.
Budem vdacny aj za akekolvek nazory na toto auto.
Používateľov profilový obrázok
bukelo
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
Auto: Iná značka

Príspevok od používateľa bukelo »

vaha, krokac, klapka, EGR....ak toto funguje na 100%, budes mat z nej radost...taketo zavady boli na Bckovej, Cckova ma sice novsi (Z- motor) ale tieto veci su tam stale, a zaspinit sa mozu stale...staci to ale vycistit..a zas to funguje ako nove...pri tych km ako uvadzas...
na tom nabehas este az az....po meste.
ak s tym planujes chodit mimo mesta, da sa..ale necakaj od toho ze to bude mat neviem aky odpich...
porozmyslaj este nad 1.2 a stvorvalcom, chod je kultivovanejsi, rozdiel v spotrebe az taky nie je...a ma viac konikov....
je to na tebe..
別のブランド
OPEL ASTRA H SW 1.7 CDTI ENJOY - ex
OPEL CORSA C 1.2 COSMO - ex
OPEL CORSA B 1.0 CITY - ex
standape
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 14 Feb 2008, 21:58
Auto: Corsa D
Bydlisko alt: Veľký Biel
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa standape »

tak tak suhlasim s tymi Bukelovymi zavadami ale radsej by som rozmyslal nad 1.2 16V,alebo este lepsim 1.4 16V.Pri tychto motoroch nebudes musiet az tak slapat na plynovy pedal takze spotreba bude +-rovnaka a motor je tichucky,ale ked chces silou mocou toho 1.0 tak tym nic nepokazis ale jazdenie je take obyc prdkanie :lol: ,ale staciii :wink:
Skoda 120LS 781.136(46KW)r.v.06/82,SC-058AP-(ex)
Opel Corsa B 1.0 12V X10XE(40KW)r.v.06/98-TWEN,SC-747BJ-(ex)
Opel Corsa D 1.4 16V A14XER(74KW)r.v.01/11-Red Magma/Black Zaphire
Obrázok
Dodo127
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 11 Feb 2008, 07:25
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa Dodo127 »

Ja som na "béčkovej" s litrom viacmenej spokojný, Keď idem sám alebo dvaja tak je dynamika dosť dobrá, lebo to auto má pohotov. hmotnosť len 850 kg :) Samozrejme pri väčšom zaťažení motor stráca dych. Do mesta je to ale úplne ideálne. A to parkovanie je tiež paráda. Avšak ak sa nemýlim, tak "céčková" corsa má už vyššiu pohot. hmotnosť a má len o 3 kw viac ako starší typ motora. Počul som, že Corsa B s litrovým motorom je živšia ako Corsa C s tým istým motorom. Ale do mesta a na občasné dlhšie trasy aj tak poslúži. :wink:
Chevrolet Cruze Hatch 1,6 LT Plus - ostal som verný GM :)
Corsa B 1,0 12v World Cup - ex
kimino
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kimino »

no C-eckova nam trosku pribrala na vahe baculka a ja by som tiez volil radsej tu 1,2
Napísať odpoveď

Návrat na "CORSA, COMBO, MERIVA, AGILA - VŠEOBECNE"