Kde zohnat pristrojovku na Corsu B s otackomerom
- dolomit
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 07 Okt 2008, 20:20
- Auto: Zafira A
- Bydlisko alt: Trencin
Kde zohnat pristrojovku na Corsu B s otackomerom
Pani rad by som vas poziadal o radu ohladne pristrojovej dosky na Corsu B uz som prekutal vrakoviska v okolí Trencina a nemozem nikde zohnat palubovku s otackomerom ak by ste niekto o niecom vedel alebo mal na predaj tak sa ozvite.Zatial diky a oplom zdar.
- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
pojde, ale na 99% ti bude ukazovat divne aj otacky aj rychlost.
musis si zohnat z tej istej motoricacie a presne na kod motora ako mas ty, alebo potom vymenit aj snimac...na tvojej za ten z akeho beres tacho s otackomerom....potom by to malo byt uz ok.
ja som menil z jednolitra a dal na jednoliter...a pohoda.
musis si zohnat z tej istej motoricacie a presne na kod motora ako mas ty, alebo potom vymenit aj snimac...na tvojej za ten z akeho beres tacho s otackomerom....potom by to malo byt uz ok.
ja som menil z jednolitra a dal na jednoliter...a pohoda.
- bukelo
- Moderátor
ty si riadny majster..a ty si myslis ze mas sprevodovanu 1.2jku rovnak ako1.4? 8)
to ciselko na tacho, v budikoch..take male tam asi pre srandu kralikov nie je vyznacene....a zeby boli rovnake pre 1.2 a 1.4 pochybujem...
ono ti to fungovat bude,aj vsetko pozapajas, ved "creva" su tie iste len to rychlost inak ukazuje ako je realna...ale ked ti to nevadi..v poho teda jazdi 50tkou podla tacho..len si daj pozor aby ta nezmerali...mozno ides realne aj viac....
to ciselko na tacho, v budikoch..take male tam asi pre srandu kralikov nie je vyznacene....a zeby boli rovnake pre 1.2 a 1.4 pochybujem...
ono ti to fungovat bude,aj vsetko pozapajas, ved "creva" su tie iste len to rychlost inak ukazuje ako je realna...ale ked ti to nevadi..v poho teda jazdi 50tkou podla tacho..len si daj pozor aby ta nezmerali...mozno ides realne aj viac....
to ma mechanicky nahon na tacho?bukelo napísal:ty si riadny majster..a ty si myslis ze mas sprevodovanu 1.2jku rovnak ako1.4? 8)
- dolomit
- Bronzový užívateľ
S tou rychlostou som to skusal a meralo to rovnako isiel som este po starom 60 a kamarad isiel za mnou ci idem skutocne 60 a ver ci never ukazovalo to dobre ved to funguje na rovnakom principe signal bere z riadiacej jednotky snimac otacok je ten isty nechce sa mi verit ze by to malo ist zle.Mozno keby som mal 16V 1.4 tak by to robilo galibu ale na tych 8V neviem nebudem sa hadat asi si toho narozoberal viac ako ja ale zatial som s tym nemal problem.Mozno to robi taky malý rozdiel ze to neni poznat :roll:
- bukelo
- Moderátor
ako pisu predomnou....ja som daval z jednolitra (12V) na jednliter (12V), moj, kde som povodne nemal, a slape to OK, aj musi, ved tam ine nic nebolo potrebne menit...na 4 valci by sa to uz spravalo inak.
Ludia...to ciselko co mate na tom tachometri vygravirovane (bielym) take nejake ze K =... musi byt na oboch kusoch rovnake, ktore chcete zamenit, inak to bude ukazovat kraviny...studoval a zhanal som ohladom toho par mesiacov info..kto neveri, nech si tam da co len chce...aj otackomer z favorita....
Ludia...to ciselko co mate na tom tachometri vygravirovane (bielym) take nejake ze K =... musi byt na oboch kusoch rovnake, ktore chcete zamenit, inak to bude ukazovat kraviny...studoval a zhanal som ohladom toho par mesiacov info..kto neveri, nech si tam da co len chce...aj otackomer z favorita....
- dolomit
- Bronzový užívateľ
Tak s tym ciselkom na tacho si mi dal dobreho chrobaka musel som hned utekat pozret tu povodnu palubovku no a zistil som ze to K= je rovnake na oboch palubovkach je to 17251 .ze by to bolo rovnake na 1.4 aj na 1.2 pretoze prisaham fakt ta palubovecka je z 1.2(X12SZ) pri kupe to mala napisane na tom plexiskle centrofixkou jedine ze by sa niekto osidil