Drobne skrabance
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- Fastspeed
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Ďubky od kamienkov neodstrániš leštiacím prípravkom. 
Nejazdím rýchlo, len lietam nízko...
Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ

Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ

- rob75
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Nov 2006, 19:15
ja som už takéto skusal ale nebolo to onoJakub-ko napísal:http://www.drautolack.sk/
- Fastspeed
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
- Kontaktovať používateľa:
Ked striekaju auto metalizou, tak najpr nastriekaju farbu, az len potom lak, takze podla mna ten oparavny lak by mal byt zvlast od metalizy, ale mozem sa mylit.
Nejazdím rýchlo, len lietam nízko...
Jožo

Jožo

-
rado.c
na drobne opravy mam korekcny lak, v malej nadobke, na vrchnaku je stetec (nieco ako ked zoberis frajerke lak na nechty) - samozrejme, metaliza.
ked som nedavno dostriekaval nejake plasty, dal som si namiesat farbu presne podla odtiena do spreju (sikkens) za 4 stovky, k tomu lak na vrchnu vrstvu za 200.
opel (teda pokial mas originalny odtien este) ponuka korekcne laky presne podla odtiena (ved oni vedia ake farby davali), je to take dvojbalenie, spolu s lakom.
ked som nedavno dostriekaval nejake plasty, dal som si namiesat farbu presne podla odtiena do spreju (sikkens) za 4 stovky, k tomu lak na vrchnu vrstvu za 200.
opel (teda pokial mas originalny odtien este) ponuka korekcne laky presne podla odtiena (ved oni vedia ake farby davali), je to take dvojbalenie, spolu s lakom.
- Rasto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
- Auto: Astra J
Už som objednal opravný spej Opel. Najskôr skúsim nalakovať kryt zrkadla a porovnám ako veľmi mám už vyťahanú pôvodnú farbu na aute od slnka. Potrebujem na zadnom nárazníku prelakovať odpadnutý lak. Podklad je biely a na čiernom aute je to ako päsť na oko.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
-
taki22
-
rado.c
vola sa Dodo. dielnu ma v Seni, je fakt dobry, kvalina praca, pedant. pokial viem, robi aj pre citroen, myslim ze stale ma co robit. ked s nim nepokecas, nebudes vediet co kde a zakolko... ja som bol spokojny, mne prestriekaval zadne dvere (kufor) a naraznik na Vectre... ked tak, cislo na neho ti poslem sms-kou...taki22 napísal:Potreboval by som dat strieknut blatniky (1 predny a 1 zadny), farbu dodam len hladam nejakeho majstra v KE, pripadne v okoli, kto by tu urobil dobre a nie draho.. ak vie niekto helpnite, diky. A ak aj vie niekto kolko by to asi koštovalo, moze pripisat. Nech sa viem prichystat
-
1menem
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Jún 2007, 06:15
Zdravim vas'mam prosbu ci nepozna niekto lakernika v BA alebo okoli?Lebom mam na kapote asi 9657 bodiek od kamienkov.Uz som skusal vsetko,aj origo lak z oplu,je to na p...Asi by som potreboval streknut celu kapotu a nejake drobne opravi laku,ta tmavo modra zakladna farba je uplne o nicom,je na tom vsetko vidno.Ked prezenem trochu... tak ju poskrabem aj s vlasom 
ASTRA G 1,6 16V 2005 z16xe
]
]
-
taki22
Dobre, tak ak ta mozem poprosit posli mi to cislo. Ja sa mu ozvem, porozpravame a uvidime. Ak by to bolo realne tak ajtak asi az o taky tyzden, dva... Dikes mocrado.c napísal: vola sa Dodo. dielnu ma v Seni, je fakt dobry, kvalina praca, pedant. pokial viem, robi aj pre citroen, myslim ze stale ma co robit. ked s nim nepokecas, nebudes vediet co kde a zakolko... ja som bol spokojny, mne prestriekaval zadne dvere (kufor) a naraznik na Vectre... ked tak, cislo na neho ti poslem sms-kou...
-
harry.dj
mam v BA lakoša a je dobry a lacny. napiš mi na harry.dj@centrum.sk1menem napísal:Zdravim vas'mam prosbu ci nepozna niekto lakernika v BA alebo okoli?Lebom mam na kapote asi 9657 bodiek od kamienkov.Uz som skusal vsetko,aj origo lak z oplu,je to na p...Asi by som potreboval streknut celu kapotu a nejake drobne opravi laku,ta tmavo modra zakladna farba je uplne o nicom,je na tom vsetko vidno.Ked prezenem trochu... tak ju poskrabem aj s vlasom
-
1menem
- Pravidelný užívateľ

harry.dj napisal som ti maila,ale nejako si sa mi neozval..Akurat dnes som zohnal jedneho lakosa v BA,ze za 2500sk mi strekne komplet kapotu.Zevraj to bude hotove asi za 24hod,inde mi davali termin 4dni..Neviem ci je to dobra cena alebo nie,nedaval som si nikdy nic striekat..Ale zda sa mi vyborna.
]
]
-
1menem
- Pravidelný užívateľ

Nema niekto skusenost s brusnymi pastami na skrabance?Nejaku som kupil,od turtle wax,bola dost draha.Akurat som sa ale na nejakej stranke docital ze je na p...Ze moc bere z laku.Tak som kupil nejaku inu znacku..Aky je postup pri zalestovani skrabancov?Nech to nedodrbem este viac ako to je.Ci s tou pastou neprebrusim aj vrstvu laku co je ok.Konecne som dal streknut tu prednu kapotu od tych sutrov,ma dost velky lesk oproti ostatnemu laku.Mal som tam aj na C stlpiku dost vela skrabancov a este aj vyskrabnute M,asi sa nejake deti nudili,bolo to po bielu vrstvu pod lakom,to som dal urobit tomu lakosovi,urobil to tak ze nevidno ze by tam niekedy nieco bolo.Akurat ze som mal cele auto od prachu z tej pasty.Ide o to ze to nestriekal,len lestil,len mu nebolo nejako do reci,akurat povedal ked som sa ho na to opytal, ze je to nejakych viac postupov zalestovania.Takze neviem nic..Ci nevie niekto ako na to?
]
]