Osadenie reproduktorov na zadné pláto VeBe
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
fiha kolko odbornikov 

Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
no...asi to odfotim a hodim sem...ale mam to urobene...odspodu to vyzera zatial sice ako nozom otvorena konzerva, ale da sa to upravit ... a nie su to extremne "vyrezy"...neverim, ze sa tym nieco narusilo... zvrchu je to ok...trosku je to natesno, hodil som tam tie obdlzniky drevotrieskove, spojil plato, "bukas" a plech...natiahol som kabelaz, vyskusal...nic nerezonuje s radiom 4x50...zajtra zapajam na fest 8)
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Júl 2008, 17:08
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
No aj ja by som rad videl tie fotky.Ten plech pod plátom tam nieje len tak zo srandy,ja osobne by som to nerezal.Plato by som vyhodil a nahradil ho nejakou doskou PFD najradšej,na mieste kde budu reproduktory by som spravil vyvyšeninu,.z PFD dosky by som vyrezal obruče a potom podľa veľkosti reproduktoru a magnetu by som ich pospajal podľa potreby a vytvoril by sa ti valec do ktoreho by si vsadil tie repro.Tie obruče je dobre po stranach skosiť.Potom tie obruče- valce namontovať na tu dosku ktoru daš namiesto plata,prilepiš ich tam,alebo prišroubuješ zospodu,začaluniš to pekne a možeš tam nahodiť pekne tie repro,určite to bude aj lepši zvuk akokeby si to dal len na to pláto,ale je to vec názoru.No takto sa to robi hlavne ked sa davaju repro do dveri,robia sa take vyvyšenini kvoli večšim magnetom,kvoli tomu že do dveri dieru nemožeš vystrihať 

- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
a v plechu je ten zvuk ozaj fasa
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk