rádio se samo přelaďuje
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
ludva
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Feb 2007, 10:29
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
rádio se samo přelaďuje
Ahoj Opláci. V mé Vektře VeBe 97 mám origoš rádio s kazeťákem ( typ bohužel nevím ). Asi před týdnem se mi po vypnutí zapalování a opětovném zapnutí ( stačí i vypnout a zapnout rádio ) začne rádio znovu ladit. Když ale zmáčknu tlačítko AS, rádio se přepne tak, jak bylo před vypnutím, je tedy naladěné jako předtím. Co s tím? Jenom jsem něco zapnul nebo je to nějaká závada? Nemůže to být např. autobaterií, prý ji mám již skoro na konci životnosti. Moc dík
-
iurai
AS ladi stanice znova a vyberie najsilnejsieludva napísal:Tak jsem zkoušel rádio odpojit - vyndal jsem na chvíli pojistku. Ale dělá to pořád. Je taky zajímavý, že se vynuloval datum a čas, ale po stisknutí AS v rádiu stále zůstávají naladěné stanice. Jak to, že si je pořád pamatuje?
alebo mas radio zle, alebo je problem s jeho stalym napajanim.
mohol tiez niekto vymenit zapalovanie a stale napajanie.
-
ludva
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Feb 2007, 10:29
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Začalo to dělat, když byly mrazy. Proto mám podezření, jestli to nemá něco společnýho s baterkou. Jinak mě právě u toho AS zaráží, že pokud ho zmáčknu, jsou rázem ( prostě hned ) všechny stanice uložený, tak jak byly. A to i po odpojení baterky. Jakoby mělo rádio ještě nějakou svoji paměť nezávislou na napájení.
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Naladené stanice ostanú aj po odpojení napájania, rádio scanuje pásmo z jednak dôvodu, ktorý napísal Iurai a tiež získava informácie o jednotlivých staniciach.
Poistku vybrať nestačí, rádio je napájané z dvoch vetiev. Neviem, ktorú si vytiahol, ale pravdepodobne tú, ktorá istí napájanie zo zbernice 15, t.j. cez spínaciu skrinku.
Poistku vybrať nestačí, rádio je napájané z dvoch vetiev. Neviem, ktorú si vytiahol, ale pravdepodobne tú, ktorá istí napájanie zo zbernice 15, t.j. cez spínaciu skrinku.
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
este mas mozno zapnutu funkciu auto frekvencie
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
ma a vypina sa od kluca alebo gombiku podla toho co navolis
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk