1. deň -po 24h po nabití bez zátaže kleslo na 12,78 V
2. deň po 46 hod po nabití bez zátaže kleslo na 12,58 V
3.deň po 70 h hod po nabití bez zátaže kleslo na 12,45 V
6. den kleslo na 12,11 V
bateria bola cely čas odpojená !!
po 2 tyždnoch státia sa z 12,8 V plného nabitia klesne na 11,80 V merane presným FLUKE ,, nabijane rôznymi kvalitnými nabíjačkami Cemont Fast 22.1 ,, NOCO Gemius 7200,
Predtým než som začal dnes test,, som to zmeral mala bez zátaže 12,50 ,, potom som zapol stretavačky xenony ma 3 min , kreslo to pod zaťazou cca 100W na 12,10 v , po vypnutí do 4 minut sa vrátilo na 12,40 v
pritom spotreba v kludovom režime je 1 mA
Auto ale naštartuje , pri zapnutých žhavičoch to sidce klesne až na 11,2 V - 11,0
Auto ma spotrebu v uspatom režime 1 mA , po 14 dňoch napätie klesne na 11,8 V - auto ide naštartovať! ale ak sa zapnú žhaviče je aj 10.8V
pan Gorazd Š. z EXIQE Košice mi doporučil baterku reklamovať , pisal som im do Kapušian odpovedali treba poslať posúdia , a uvidia či to uznajú ....
Samozrejme poštovne musím hradiť sam t.j. cca 20.- e , ak neuznajú tak aj spat do BA poštovne , no a to je kameň úrazu ,,
preto doporučujem kupovať baterky v blízkosti a nie ako som to spravil ja z BA som kúpil z východu Kapušany .... PS. ešte počkám ako sa baterka bude spratávať za rok ...
AKE MATE SKUSENOSTI VY ??

Peter Th