Skusenosti - Insignia 1.5 121 kW
Moderátor: dulo
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 07 Feb 2018, 20:57
- Auto: Insignia
Skusenosti - Insignia 1.5 121 kW
Planujem kupovat insigniu GS 1.5 121KW takze by som sa rad spytal na realne skusenosti:
- spotreba
- skusenosti s autom
- problemy
Vopred dakujem za kazdu skusenost.
- spotreba
- skusenosti s autom
- problemy
Vopred dakujem za kazdu skusenost.
- lubo22
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
Re: Skusenosti - Insignia 1.5 121 kW
Pekne auto. Akurat ked pozeram tie male motory a velke vykony kto vie ake to casom bude. Ale ak bude nove nebal by som sa toho ved to bude v zaruke.
realne skusenosti tazko asi najdes kedze je to nove auto a nema ho vela ludi ale mozno sa niekto najde a poradi
realne skusenosti tazko asi najdes kedze je to nove auto a nema ho vela ludi ale mozno sa niekto najde a poradi
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Mar 2018, 09:55
Ak by to niekoho zaujímalo môžem poskytnúť nejaké prvé dojmy. Od piatku ho mám s AT, najazdil som prvých 500km a zatial spokojnosť veliká. Je to pomerne lahké auto (1503kg prevádzková hmotnosť) a motor je dostatočný aj na predbiehanie. Z prevodovky mám tirž veľmi dobrý pocot zatiaľ...doteraz som jazdil na koncernovom naftovom dvojlitri CR, soft upravený na 180hp a 420NM a čakal som omnoho väčší výkonový deficit
Dimco, tak ako to ide?
Mám budget ca 33500 tak cena za 1.5-ku ktorá je podstatne nižšie než 2.0cdti by sa hodila.
Bol som sa s tým previezť a za mňa dosť veľké sklamanie.
- hlučnosť motora
- v spojení so 6st automatom totálna katastrofa, odozva tak 3÷4 sekendy kým sa niečo udialo. Toto nechápem prečo, pretože u 1.6cdti astry nejaké spozdenie nie je citeľné
s ručným radením by sa to zrejme dalo
- spotrebu som tipoval +2L rozdiel od 2.0cdti ale zrejme to bolo príliš optimistické. na palubnom pošítači bolo 9.7 l/100km,na nemeckých fórach nie je prakticky nikto s týmto motorom. Dvoch čo som našiel tak len potvrdzujú nepriaznivú spotrebu.
Mám budget ca 33500 tak cena za 1.5-ku ktorá je podstatne nižšie než 2.0cdti by sa hodila.
Bol som sa s tým previezť a za mňa dosť veľké sklamanie.
- hlučnosť motora
- v spojení so 6st automatom totálna katastrofa, odozva tak 3÷4 sekendy kým sa niečo udialo. Toto nechápem prečo, pretože u 1.6cdti astry nejaké spozdenie nie je citeľné
s ručným radením by sa to zrejme dalo
- spotrebu som tipoval +2L rozdiel od 2.0cdti ale zrejme to bolo príliš optimistické. na palubnom pošítači bolo 9.7 l/100km,na nemeckých fórach nie je prakticky nikto s týmto motorom. Dvoch čo som našiel tak len potvrdzujú nepriaznivú spotrebu.
-
- Nový užívateľ
K spotrebe ťažko, nepoznám tvoj štýl jazdy ani profil trasy. Ja mám v klude v meste medzi 8-10, to naozaj záleží od ptrmávky, v slabej premávke aj pod 8. Na kombinovanej trase, ale mimo mesta aj za 6.5 v pohode. Ale ja som ten typ čo nahodí na tempomat 90 a veziem sa. Čo sa automatu týka, teraz si to preverujem v servise či sa to má naozaj takto chovať, každopádne až také oneskorenie ako popisuješ nepozorujem, keď som aj predbiehal tak radila v pohode rýchlo, na hydromenič som čakal horšie. Skôr ma ale zarazila kostrbatosť radenia v meste keď ideš pod lahkým plynom, lúbi dosť trhnúť a celkovo je to radenie také kostrbaté. Hydromenič som nikdy nemal tak neviem či to tak má byť, alebo jednoducho vypustili prevodovku s motorom nedostatočne odladenú a budú zvolávať. Inak celkovo som s autom aj motorom veľmi spokojný, uvidíme ako to pôjde ďalej ak by bola tá prevodovka odladenejšia tak pre mňa ideálne auto...
To oneskorenie pri stlačení plynu nebolo od prevodovky ale celkovo reakcia auta. Proste pridám a nedeje sa celkom nič. Myslel som,že napr. v spojení s Flexride by sa dalo očakaváť že reakcie podľa zvoleného režimu bude možné meniť. Lenže tento motor nie je možné kombinovať s FlexRide....
-
- Nový užívateľ
Chápem, ale skúšal a nemožem povedať, že by som mal pod9bný pocit. Isto, aspoň teda pocitovo je to tak do sekundy kým sa začne niečo diať.
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 27 Máj 2014, 12:37
motor snov do auta strednej triedy
debilné emisné normy, čoskoro končí aj dvojliter, údajne sa vyrába posledný mesiac.
debilné emisné normy, čoskoro končí aj dvojliter, údajne sa vyrába posledný mesiac.
áno 2L končí.
čakám s objednávkou na to, čo príde pre MY2019.
čakám s objednávkou na to, čo príde pre MY2019.