Ranko , kava a 4ty den volna moze zacat , dnes nerobim nic
Odoslané z Mi A1 pomocou Tapatalku
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Ranko, vstavat ,kafe a makat.
Ja som este neskusal klimu.
Odoslané z Mi A1 pomocou Tapatalku
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Morgen.. Mne nastastie klima ide. aj na Inse, aj na 21 rocnom Seate
Buky, podla vsetkeho chladic. Ja som ho menil znamemu na 6 rocnej Zafire B. Tam lubili tie chladice odchadzat.
Opel Insignia 2,0Cdti
tak drzim palce. Nech to cim skorej mas opravene. Lebo uz zacina byt pekne teplo...
Opel Insignia 2,0Cdti
Nooo, teplo veru bolo aj v nedeľu.
Nabicyklovaných "len"46 km a nastúpaných podľa mapy cz. 1,3 km a podľa apky v mobile 1071m výškových. A po slniečku mi ostali "oblečené" tričko a kraťasy.
OPEL ASTRA H 1,6 16V 77kw twinport
OPEL ASTRA G 1,6 16V 74kw - ex
čaute, bukelo ty máš na Astre FD na konci? Alebo také čosi, už si nepamätám, ale F tam bolo určite a okolo 6-pol 7 si šiel do Tesca? Mám pocit, že si to bol ty.