a ten soplik no sak pouzivam sem tam aj vreckovku

inak s tym betonovanim nem zly napad len mi musia priniest staveb. material mozem betonovat pätky

tu teež prsuje
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
Kamos tiez kupil nedavno punťa ale za 200.0 eurdikard napísal:viac menej kamaratka zhanala pred necelym mesiacom auto(zial uz kupila) chcela nieco do 3tis a kupila nakoniec puňťa 1,3benzin 2004 tusim za 2000€
ale to všetko preto, lebo vsetci tí bratislavčania idú na tri dni domov na východ. Toto už nikdy lepšie nebude. Ľudia to nepochopia ale stále sa tam budú trepať.alcom1234 napísal:Ufff... konečne v LE. Sme vyrazili o 15:00. O 17:30 sme ešte boli v Bratislave, celý čas sme stáli v kolónach, nakoniec som to trochu obabral tak, že som šiel cez Vajnory a potom cez Chorvátsky a Slovenský Grob do Senca a potom po starej ceste cez Sládkovičovo a napojil som sa pred Nitrou. Ale aj tak, tri hodiny v Bratislave sú top. Plus dve nehody na R1 a dve na D1 a ešte kamión na Donovaloch a k tomu brutálny lejak celou cestou. Aj sme si trochu zaplávali medzi LM a PP.
ona chcela torsku novsi rocnik tusim to ma 2004 ci aky celkom zachovali kusok to je.lubo22 napísal:Kamos tiez kupil nedavno punťa ale za 200.0 eurdikard napísal:viac menej kamaratka zhanala pred necelym mesiacom auto(zial uz kupila) chcela nieco do 3tis a kupila nakoniec puňťa 1,3benzin 2004 tusim za 2000€