Aby to Buky mal lahsie,tu je konkretna inspiracia :
Mal som od 16"-18" tak viem nieco k tomu povedat...napr. zasa taky velky a "strasny" rozdiel medzi R17 a R18 nie je (ani cena pneu), ako niektori strasia a myslia si...samozrejma,pokial kazdy den jazdis na nejakej panelovej ceste typu Turcianske Teplice - Kostany nad Turcom tak to treba zvazit.
A jedny 18" disky s pneumatikami su tiez na predaj.Zapis do TP sa da tiez vyriesit.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI Škoda Felicia 1,3 GLX
Seat Ateca 1,5 TSI FR DSG
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Ranko , tak dnes sa opat nepovenujem mojej laske :-(
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
ano , taka rychlovka ,niekedy lepsie ako nic ale spokojnost
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
ked sa vy sa potom sa tak nastastie sa
inak dobre to ranko
inak skonstatovanim podotykam uz uz druhy rok asi nebudem robit palenku ani lekvar ani nic ovocne proste nechce sa mi