Dobré ráno...
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- Bisky9
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 13 Nov 2013, 18:07
- Auto: Signum
- Bydlisko alt: Košice,Bratislava
Re: Dobré ráno...
Dobré ráno.. áno keby som sa rozhodol pre Outlander tak jedine 2,2 130kw
:)
:)
Opel Astra H caravan 1,7cdti 81kw .. R.v 10/2011 -EX!
Opel Signum 3,2 V6 155kw .. R.v 5/2005 EX.. [/color] EX!
Volvo XC90 2,5T benzin .. EX..
Volajte ma Joži
AKT moje VW passat b7 2.0 alltrack v automate..
Aktuálne som zajednal manželine Opel Astra 1.7 krátka 6st manuál 96kw..
Opel Signum 3,2 V6 155kw .. R.v 5/2005 EX.. [/color] EX!
Volvo XC90 2,5T benzin .. EX..
Volajte ma Joži
AKT moje VW passat b7 2.0 alltrack v automate..
Aktuálne som zajednal manželine Opel Astra 1.7 krátka 6st manuál 96kw..
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Morgen..
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
A na co potom je? Kto jazdi dnes v terene? Co je uz teren, a co este nie je? Hm?macil napísal:Outlander nie je auto do terénu, ani na diaľnicu. Napokon, ako aj Antara.
- alcom1234
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Nov 2010, 07:52
- Bydlisko alt: Slovenský Grob
- Kontaktovať používateľa:
42
Opel Astra K '20 F12SHL - ex
Opel Vectra C '06 Z19DTH
Opel Vectra B '96 X18XE - ex
Opel Vectra C '06 Z19DTH
Opel Vectra B '96 X18XE - ex
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Buky, ak to má byť reakcie na moju poznámku, tak nerozumiem tvojej otázke. 
- bukelo
- Moderátor

Tvrdis, ze Outlander nie je auto na dialnicu ani do terenu. S polutovanim musim skonstatovat, ze zial ani nase auta nie su na dialnicu, ani do terenu, pricom jazdime uz na nich kolke roky. Uz je vysvetlenie mojej reakcie na tvoju poznamku lepsie? 
Outlander zajde na chalupu, po nespevnenej ceste a urcite menej krat "zakopnes" vanou o trciaci kamen. Na dialnici to bude (mozno) trocha viac zrat ... ale stale to tych 130 pojde. Nechapem, ako si mohol toto napisat ... keby to bol kimino, mavnem rukou.. ale ty...
Outlander zajde na chalupu, po nespevnenej ceste a urcite menej krat "zakopnes" vanou o trciaci kamen. Na dialnici to bude (mozno) trocha viac zrat ... ale stale to tych 130 pojde. Nechapem, ako si mohol toto napisat ... keby to bol kimino, mavnem rukou.. ale ty...
- macil
- Admin

Hej, chápem. Písal som o teréne, nie o ceste na chalupu. Tam sa dostaneš s bežným autom. Do horárne, alebo na zvážku dreva, potrebuješ terénne auto. Stáva sa z teba ďalší adept so sklonmi k SUV. To nevysvetlím. 
- bukelo
- Moderátor

No nejako sme si to vysvetlili ... 
Zial ako vidis, doba sa meni, auta sa menia ... ludom drbe. A ak nechces casom vycnievat, musime sa prisposobit. Tak, ako sme sa prisposobili inym veciam, ktorym si nekladol prilisny doraz a tak ta zmena prebehla menej badatelne. Na auta si naviazany, tak to beries moc osobne
Zial ako vidis, doba sa meni, auta sa menia ... ludom drbe. A ak nechces casom vycnievat, musime sa prisposobit. Tak, ako sme sa prisposobili inym veciam, ktorym si nekladol prilisny doraz a tak ta zmena prebehla menej badatelne. Na auta si naviazany, tak to beries moc osobne
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
Ja auto na dialnicu mam. A mam aj do mesta. Amalke beriem vzdy Seata. Stary dobry diesel s rotacnym cerpadlom.. 1,9Tdi 66kW r.v. 1997
Skoro neznicitelne auto
Auto do terenu nemam, kedze do ziadneho nechodim.. Ale tiez si myslim, ze ani jedho z vyssie spomenutych aut nie je vhodne do terenu. Su to skorej take auta , s ktorymi sa nemusis bat parkovat na obrubnikoch. Cize pre priblble zeny..
Skoro neznicitelne auto
Auto do terenu nemam, kedze do ziadneho nechodim.. Ale tiez si myslim, ze ani jedho z vyssie spomenutych aut nie je vhodne do terenu. Su to skorej take auta , s ktorymi sa nemusis bat parkovat na obrubnikoch. Cize pre priblble zeny..
Opel Insignia 2,0Cdti
- kimino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Aj ja vam mavam rukou a zdravim vas.
Dvojliter si na dialnici zoberie do 8 litrov. Asi 7,5 co nie je zle na velkost a 4x4 ale to ma aj 3.0 tdi Touareg kombinovane. Inak normalne sa s nim da jazdit za 5.5 mimo obce. V passate to jazdi 5.3 kombinovane.
My mame do terenu sj Corsu.
My mame do terenu sj Corsu.
- bukelo
- Moderátor

Neviem, ci ste postrehli, ale dodo nepotrebuje auto vyslovene do lesa v tom pravom slova zmysle. Prizvukoval to niekolkokrat. Potrebuje len auto s trocha lepsou priechodnostou ako je Signum.
- kimino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ja si myslím, že to Outlander má. Antara bude na tom horšie, tú bude dosť obmedzovať nárazník. 4x4 a možno lepšie gumy mu budú stačiť. Výhoda, ale možno len pocitová je aj vo voliči 2WD,4WD a 4WD lock. Asistenta pre zjazd z kopca s tými autami nevyužiješ - to má len Antara. V svetlej výške moc asi rozdiel nebude.
Outlander: Z hľadiska terénneho talentu je trochu obmedzujúcim prvkom svetlá výška, ktorú majú naftové verzie oproti benzínovým zníženú z veľmi solídnych 215 na mierne podpriemerných 178 mm.
Antara: Zbystrite až na poľnej ceste, udávaná svetlá výška 176 mm (pred faceliftom až 200 mm) totiž znie optimisticky, no predný nárazník je pomerne nízko a ako prvý môže prísť k úhone.
http://www.autorubik.sk/clanky/mitsubis ... skusenosti" onclick="window.open(this.href);return false;
Prax zatiaľ ukazuje aj solídnu spoľahlivosť a potešia aj prijateľné servisné náklady. Na rozdiel od európskych dieselov má ten japonský rozvodovú reťaz a oproti 2,2 DI-D od PSA sa zaobíde DPF filter bez prídavných aditív.
Outlander: Z hľadiska terénneho talentu je trochu obmedzujúcim prvkom svetlá výška, ktorú majú naftové verzie oproti benzínovým zníženú z veľmi solídnych 215 na mierne podpriemerných 178 mm.
Antara: Zbystrite až na poľnej ceste, udávaná svetlá výška 176 mm (pred faceliftom až 200 mm) totiž znie optimisticky, no predný nárazník je pomerne nízko a ako prvý môže prísť k úhone.
http://www.autorubik.sk/clanky/mitsubis ... skusenosti" onclick="window.open(this.href);return false;
Prax zatiaľ ukazuje aj solídnu spoľahlivosť a potešia aj prijateľné servisné náklady. Na rozdiel od európskych dieselov má ten japonský rozvodovú reťaz a oproti 2,2 DI-D od PSA sa zaobíde DPF filter bez prídavných aditív.
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Caute ,konecne frei , zas dlhsie v praci kvoli skoleniu ,pivko a makat
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Bisky MB ML alebo rovno G a mas po probleme
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
- macil
- Admin

Ale ba... Priznávam, trochu som naviazaný na moju Astru, ale ani nie tak citovo, ako technicky. Ja som len charakterizoval obe autá, v súvislosti s predchádzjúcimi príspevkami. Nie v kontexte s tým, čo potrebuje Ďoďo. To vie najlepšie on sám.bukelo napísal:Na auta si naviazany, tak to beries moc osobne
- macil
- Admin

Dnes mi prišiel výmer PZP na ďalší rok. Kuwy, dvihli mi poistku o vyše 12€. Samozrejme bez udania dôvodu a s kecami o vďačnosti za dôveru a o 60% zľave, ktorú mi za to poskytli. 
- bukelo
- Moderátor

Daj výpoveď sk stihas. Ja mám lacnejšie ako vlani... Po 5. výpovediach asi pochopili o čo mi stále ide, tak už sa ponúkajú lacnejšie sami 
- Eisy
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 08 Nov 2012, 18:57
- Bydlisko alt: Zohor okr. MA
Tiez som to riesil takto. Vypoved a hned bola lacnejsia...
- macil
- Admin

Ako ste dávali výpoveď, osobne v pobočke, či elektronicky? A akú máte teraz poistku?