Doma som si uz nedal kavu ,az za pol hodku s kamaratom a jeho zienkou si dam
Odoslané z Lenovo A7000-a pomocou Tapatalku
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Ale ja pijem 3l nesky s mliekom a bez cukru , take kakauko
Energetak uz nie denne , fakt ked je kriza alebo akcia na monster
Odoslané z Lenovo A7000-a pomocou Tapatalku
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
som dopozeral autosalon na prime.. som sa riadne smial na tom testovani smarta cabrio... dostal 4% hodnotenie .. stupen homosexuality 97% a ze laktovu opierku tam nedali preto, lebo namiesto nej sluzi kolienko frajera
Neviem Bisky, ako sú to Matadory, my si ich nikdy nekúpime, lebo sme s nimi nemali dobré skúsenosti. Ale tak na Corsu stáli pneu okolo 50€/kus, tak ma to preto prekvapilo. Od tohto rozmeru by som očakával aspoň 100ku.
Tak ako našiel som aj za toľko.. Ale nejak sa mi nechce investovať do gum.. Ešte chcem dat na renováciu ALU originál signumacke.. Tak ma to vide dosť.. Zase nejak ako pretekár už niesom..
:)
Opel Astra H caravan 1,7cdti 81kw .. R.v 10/2011 -EX!
Opel Signum 3,2 V6 155kw .. R.v 5/2005 EX.. [/color] EX!
Volvo XC90 2,5T benzin .. EX.. Volajte ma Joži
AKT moje VW passat b7 2.0 alltrack v automate..
Aktuálne som zajednal manželine Opel Astra 1.7 krátka 6st manuál 96kw..
Bisky tu si zadaj auto a vyhodí ti rozmery vhodné pre tvoje auto. Popozeraj si nejaké testy tvojho rozmeru a vyber potom nejaký kompromis, ak nechceš investovať príliš.
Peteri má tam aj index 91.
Keď sme už pri tých pneumatikách, bol by moc veľký problém, kebyže kúpime 205 55 R16 miesto 215 55 R16, keď rozmer 205 nie je v techničáku? Iba myslím 205 65 R15. Kvôli cene ma to zaujíma. Vlastne aj zimné. To isté, kebyže sa kúpi miesto 205 65 R15 rozmer 195 65 R15, ktorý opäť nie je v techničáku? Myslím, že je ten rozmer zase o čosi drahší, ale tam ten rozdiel je len pár € a pri tých 215 je to už dvojnásobok 205-iek. Keď si vezmem, tak aký má vplyv šírka gumy? Hlavne ten 1cm. Chápem, že profil má vplyv. Hlavne, keď Zafiry, Passaty behajú na 205 v pohode. Dá sa to nejak zapísať do techničáku, bez nejakých komplikácii?
Matadory sú úplne v pohode. Neviem síce ako na výdrž, lebo najazdím cca 10tkm ročne, ale inak bezproblému. Bezproblémov kúp.
Kimino pri matadoroch je rozdiel medzi 205 a 215 asi 10eur... Inak dostať to oficiálne do techničáku - musíš sem zavolať: Trade Slovakia (http://www.tradeslovakia.sk/?page_id=19" onclick="window.open(this.href);return false;) a opýtať sa či to je povolený rozmer na tvoje auto, ak áno, tak za 50Eur ti pošlú prehlásenie. Potom k policajtom, ktorí na teba budú kukať jak puci, že čo za zdrap papiera si im to doniesol... MOŽNO ti to zapíšu