Dobré ráno...
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Re: Dobré ráno...
Ani tam by som nesiel.. co som cital recenzie, sluzby su tam riadne pozadu...
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Vela zavisi, co potrebujes, co ocakavas .. a ako velmi vymyslas. A kolko za to chces zaplatit.
- langdon2

No to ano, ale tak hadam nepojdem do horsieho ako som zvyknuty z domu...
Cize 4* a all inclusive musia byt.. z toho proste nezlavim.
Cize 4* a all inclusive musia byt.. z toho proste nezlavim.
Opel Insignia 2,0Cdti
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Ranko , dovolenka ...hmmm...ja to budem riesit 2-3 predlzene vikendy po SK .
Odoslané z Lenovo A7000-a pomocou Tapatalku
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- langdon2

Hellou Bruno..
Jak sa ma ''moja'' Astra?
Jak sa ma ''moja'' Astra?
Opel Insignia 2,0Cdti
- Bruno
- Opelclub VIP člen

Peto cau, slape ;-) akurat rano ked som siel z nocnej sa mi nieco nezdalo a preliacinka a skrabanec !
akurat ,ze by to uz chcelo nejaky vylet ,ju vyvetrat, beha len po meste .
- langdon2

Kuuuurna, kto jej to spravil?
Sak dobehni do NR na kafe.
Sak dobehni do NR na kafe.
Opel Insignia 2,0Cdti
- Bruno
- Opelclub VIP člen

Kto? Niekto z prace na firemnom parkovisku :-(
Najdem si cas , idealne by bolo na noc, vybehnut aj na Zobor
Najdem si cas , idealne by bolo na noc, vybehnut aj na Zobor
-
peteri.numelin
Firemné parkoviská sú smŕŕŕŕŕť.
Žene na takom zo všetkých strán oškrabali Mégana, aj idiot s kľúčom sa našiel.
Asi to bola súčasť firemnej kultúry, odovzdávať si takto odkazy mimo pracovnú dobu.
Žene na takom zo všetkých strán oškrabali Mégana, aj idiot s kľúčom sa našiel.
Asi to bola súčasť firemnej kultúry, odovzdávať si takto odkazy mimo pracovnú dobu.
- Bisky9
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 13 Nov 2013, 18:07
- Auto: Signum
- Bydlisko alt: Košice,Bratislava
V Chorvátsku som bol raz oblasť tučepi.. No tam sa mi páčilo
:)
:)
Opel Astra H caravan 1,7cdti 81kw .. R.v 10/2011 -EX!
Opel Signum 3,2 V6 155kw .. R.v 5/2005 EX.. [/color] EX!
Volvo XC90 2,5T benzin .. EX..
Volajte ma Joži
AKT moje VW passat b7 2.0 alltrack v automate..
Aktuálne som zajednal manželine Opel Astra 1.7 krátka 6st manuál 96kw..
Opel Signum 3,2 V6 155kw .. R.v 5/2005 EX.. [/color] EX!
Volvo XC90 2,5T benzin .. EX..
Volajte ma Joži
AKT moje VW passat b7 2.0 alltrack v automate..
Aktuálne som zajednal manželine Opel Astra 1.7 krátka 6st manuál 96kw..
- MartinLC87
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 20 Sep 2012, 11:35
- Auto: Zafira A
- Bydlisko alt: Lučenec
ja zase tento rok Toskansko a Elba..dufam, ze sa tam nebudu vylodovat..
Opel Zafira A 2,2 DTI OPC r.v. 2003 - ex
Skoda Fabia Combi III 1.2 TSI Style DSG 81 kw r.v.2016
Skoda Fabia Combi III 1.2 TSI Style DSG 81 kw r.v.2016
- kimino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Čo je na Albánsku zlé? Ja by som tam kľudne šiel. Ono sa to tam teraz rozbieha, čiže je to tam lacné, vybudované - všetky tieto rekreačné zariadenia sú nové. Ostatné stavby sú také nedokončené, lebo oni tam zrejme využívajú systém, že keď to nemá omietnuté, trčia mu tam nejaké výstuže z betónu, tak neplatia daň.
- destroyer
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 22 Nov 2010, 16:18
- Auto: Astra H
Ja som bol aj tam aj tam,v BG viackrat,z toho dvakrat bez cestovky (najlepsiemysiaq napísal:Kam na dovolenku s detmi? Chorvatsko ci bulhasko?
Tazko povedat,ja som tam s detmi nebol,tak to boli ine dovolenky,ale urcite podla to ake mas priority a pozor aby si si nevybral nejaku destinaciu pre mladych (nocny zivot) a potom s detmi tam nebudete mat ticho a klud.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI
Škoda Felicia 1,3 GLX
Seat Ateca 1,5 TSI FR DSG
Škoda Felicia 1,3 GLX
Seat Ateca 1,5 TSI FR DSG
-
peteri.numelin
Platia dan az z dokoncenej stavby, to preto ich nedokoncuju.využívajú systém, že keď to nemá omietnuté, trčia mu tam nejaké výstuže z betónu, tak neplatia daň.
Ale kazdy si vybera dovolenku podla vlastnych preferencii. Mna by napr. 4* all inkluziv unudil k smrti. Hociaky bed&breakfast max na dva dni, stravovat sa lokalne podla vlastneho vyberu a potom presun do inej lokality. To je super dovolenka.
Alebo sa s finmi prepit cez celu krajinu az za polarny kruh... hm.. to je napad. Idem sa ucit zakladne finske frazy
- vitaminxxl
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Júl 2008, 13:53
- Auto: Vectra B
- Bydlisko alt: Abbotsford
helou ludia 
dovolenka je stale vecou vkusu... mna by napriklad tak isto nelakalo presediet v hoteli 7 dni, lebo tam mam vsetko zaplatene.. dovolenka podla mna neni o tom, ze budem mat 5* hotel, kde budu nacuchorene vankuse zo 100% bavlny, ci ine veci.. najkrajsie zazitky su aj tak tie, ktore sa deju necakane za chodu.. ked treba byt v interakcii s miestnymi ludmi a pripadne vyuzivat ich hromadnu dopravu ..neviem sice aky by bol financny rozdiel medzi 5 a 3 hviezdickovym hotelom na 7 dni, ale mozno by sa vyrovnal co ja viem, vyhliadkovemu letu nad tym miestom.. a to uz je hned o niecom inom..
dovolenka je stale vecou vkusu... mna by napriklad tak isto nelakalo presediet v hoteli 7 dni, lebo tam mam vsetko zaplatene.. dovolenka podla mna neni o tom, ze budem mat 5* hotel, kde budu nacuchorene vankuse zo 100% bavlny, ci ine veci.. najkrajsie zazitky su aj tak tie, ktore sa deju necakane za chodu.. ked treba byt v interakcii s miestnymi ludmi a pripadne vyuzivat ich hromadnu dopravu ..neviem sice aky by bol financny rozdiel medzi 5 a 3 hviezdickovym hotelom na 7 dni, ale mozno by sa vyrovnal co ja viem, vyhliadkovemu letu nad tym miestom.. a to uz je hned o niecom inom..
Moja prvá a už aj bývalá...

- mysiaq
- Moderátor

- Dátum registrácie: 06 Jún 2009, 07:51
Idem urcite autom... busom ist je smrrrrt, to som uz absolvoval, na lietadlo ma nelaka....
autom a vyberiem si kde budem
len ten smer vybrat. Ale presvedcaju ma na chorvatsko takze asi tam niekde... len teraz vybrat tu spravnu lokalitu. Najlepsie niekde kde nebude naval ludi
- kimino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Peteri tak tak.
Pripomínaš mi trip, kedy sme sa tešili na mekáč, aby sme sa tam mohli ráno vysrať a ísť na wifi zabookovať hotel alebo trajekt, alebo sa zaregistrovať v Nórsku na ten ich diaľničný systém. 
Tiež by ma nebavilo sedieť len tak na hoteli a ležať na pláži. Minulý rok aj keď sme boli cez cestovku, tak sme mali auto. To som videl ako veľkú výhodu, lebo ostatní, keď chceli ísť na výlet, tak museli ísť buď na predražený od cestovky alebo nejak busmi. My sme sa zobrali, šli sme si autom, pohodička obzreli sme super miesta, zastali sme si aj cestou, kde sme chceli a bolo. Aj domov sme šli po pobreží miesto diaľnice a videli sme pekné miesta aj cestou domov.
Zapáčila sa mi Istria, hlavne sa tam oplatí ísť autom aj 2 ľuďom. Novalia a Zrce, čo ti ja viem. My sme tam boli 3 roky dozadu a nič extra. Samé buzny.
A niesom discoman. Kamoš bol minulý rok, boli na takých lepších autách - nové mercedesy a tak, tak si ich odchytili policajti a protidrogová akcia. Že buď zaplatia úplatok 200€ a idú ďalej, alebo im urobia riadnu prehliadku áut. Bolo to celkom ostré ževraj. Pekne si zarábajú. Odchytávali len takýchto mladých ľudí na luxusnejších autách.
Tiež by ma nebavilo sedieť len tak na hoteli a ležať na pláži. Minulý rok aj keď sme boli cez cestovku, tak sme mali auto. To som videl ako veľkú výhodu, lebo ostatní, keď chceli ísť na výlet, tak museli ísť buď na predražený od cestovky alebo nejak busmi. My sme sa zobrali, šli sme si autom, pohodička obzreli sme super miesta, zastali sme si aj cestou, kde sme chceli a bolo. Aj domov sme šli po pobreží miesto diaľnice a videli sme pekné miesta aj cestou domov.
Zapáčila sa mi Istria, hlavne sa tam oplatí ísť autom aj 2 ľuďom. Novalia a Zrce, čo ti ja viem. My sme tam boli 3 roky dozadu a nič extra. Samé buzny.
-
peteri.numelin
To sa myšiaka netýka. Ten by im na oplátku aj iné dutiny, ako vo vozidle, prehliadol. Holt, profesionálna deformácia
Ja na HR spomínam iba v nedobrom. Mňa tam už neláka absolútne nič. Nudná krajina, nahovno služby (vzhľadom k cene), domáci sa pchajú do riti iba nemcom, hoci platíš rovnako... no čo v takoj kraju? ešte aj decká musia na postavenie hradu pri mori používať maltu a za piesok zaplatiť miestnemu dodávateľovi zo stavebnín.
Bulharsko, hoci cesta trošku dlhšia (pre vyhodňara až tak moc nie) ideálny kraj. Ceny také, že v pohode vystravuješ od rána do večera vonku celú rodinu (nemusíš z domu ťahať ani Majku ani šnicle), a ešte aj cesta tam je zážitok. Decká ráno zahrabeš na pláži po krk do piesku, poobede si ich prídeš vyzdvihnúť a ešte sa im to aj páčiť bude. Nie je nad čím rozmýšľať.
Ja na HR spomínam iba v nedobrom. Mňa tam už neláka absolútne nič. Nudná krajina, nahovno služby (vzhľadom k cene), domáci sa pchajú do riti iba nemcom, hoci platíš rovnako... no čo v takoj kraju? ešte aj decká musia na postavenie hradu pri mori používať maltu a za piesok zaplatiť miestnemu dodávateľovi zo stavebnín.
Bulharsko, hoci cesta trošku dlhšia (pre vyhodňara až tak moc nie) ideálny kraj. Ceny také, že v pohode vystravuješ od rána do večera vonku celú rodinu (nemusíš z domu ťahať ani Majku ani šnicle), a ešte aj cesta tam je zážitok. Decká ráno zahrabeš na pláži po krk do piesku, poobede si ich prídeš vyzdvihnúť a ešte sa im to aj páčiť bude. Nie je nad čím rozmýšľať.
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
A ktorá destynácyja sa ti tam najsamviac pozdáva?
- mysiaq
- Moderátor

- Dátum registrácie: 06 Jún 2009, 07:51
Suhlasim s Peterim... len som sam proti piatim takze asi bude HR... inak v bulharsku som uz bol, v Primorsku a mozem odporučiť...