moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Za volantom som sa citil velmi dobre ,na inom mieste katastrofa...ale uprime hovorim,ze lepsie auto som nemal, ako som mu nedoveroval od prveho dna ,tak ma neskutocne dostal ten medvedik , super motor ,svizne, ked si zvyknes na ten vyssi posed a A stlpik - rozhlad,parkovanie radost ,nastupovanie,vystupovanie , vyberatelne zadne sedacky - stahovak , dobre odkladacie miesta - pod radiom ,volantom ,dvere
Nevyhody- dost tvrdy podvozok, klima nestiha chladit ,mal som cire skla , zadne sedacky - na par km potom telo je tvrde, zadne dvere - piate - plastove ,zle sa zatvaraju
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik