motor nema vikon a divne klepe
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Re: motor nema vikon a divne klepe
Uz si zmeral ten tlak?
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
- LukášPB
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Júl 2012, 12:45
- Auto: Omega B
Neni určite žiadno kontrolovaný, asi viem ked som to riešil. Nič ti nebude svietiť žiadna kontrolka, nesvietila ani ked odišlo úplne a musel som štartovať na plyn. Však ako ale ked chceš tak kludne men iné veci to je už tvoja vec.
Fiat Palio Combi 1.2 -> 4 x Opel Vectra B 1.8/1.7TD -> Opel Astra G Caravan 1.4 -> Opel Omega 2.5 V6 LPG -> Škoda Octavia 1.9TDi L&K
[BRATISLAVA] Chiptuning & kódovanie & EGR off & DPF off & a iné soft úpravy -> SS
Volkswagen Passat 1.9TDi 96kw @ 132kw EGR off
BMW 730d 160kw @ 200kw EGR off
[BRATISLAVA] Chiptuning & kódovanie & EGR off & DPF off & a iné soft úpravy -> SS
Volkswagen Passat 1.9TDi 96kw @ 132kw EGR off
BMW 730d 160kw @ 200kw EGR off
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Jan 2016, 19:28
- Auto: Vectra B
no pri tichto vasich diagnozach bysom prerobil aj gate na uplne somaryny . asi any jeden zvas nieje mechanik .a pritom boliba prasknuty zvod z 135valcou tesne nad lambdasondou .
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Nepochopím, že sme na to neprišli, veď to bolo, už len pri pohľade na monitor, jasné. Nuž máme sa ešte čo učiť pán dokonalý. Ale tiež nepochopím, že si nebol schopný jednoducho dvihnúť kapotu pri bežiacom motore a počúvať, ale znížil si sa k tomu opýtať sa na to fušérov na tomto fóre.
Bodaj by ťa už nič podobné nepostretlo. Veľa šťastných kilometrov.

Bodaj by ťa už nič podobné nepostretlo. Veľa šťastných kilometrov.

- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Nevedel som ako to slusne napisat. Macil to spravil uplne dokonale 

Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Jan 2016, 19:28
ja som len chcel vediet ze aky super mechanycy sem pisu .ale zistil som ze nic moc .ked si niekdo kto nevie vela o autach sam opravuje nieco a pride si sem po radu tak ho trafi slak ked vsetko pomeny a auto stale nepojde
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Jan 2014, 12:25
- Auto: Astra J
michal222 napísal:.... aky super mechanycy sem pisu .ale zistil som ze nic moc.....
.....asi any jeden zvas nieje mechanik

Prepáč "kamarát", ale prosím Ťa, kým začneš niekoho kritizovať, tak začni od seba - kúp si najsamprv "Pravidlá slovenského pravopisu", trochu ich preštuduj a nauč sa gramatiku, pretože na tie tvoje príspevky sa nedá pozerať a nie to ešte čítať - a ani potom by som si nedovolil vyjadrovať sa k schopnostiam niekoho, koho nepoznám a neviem čo dokáže.
Opel Astra J 1.6 Notchback - "cosmo"
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 27 Feb 2012, 01:55
Pán sovietsky konštruktér, však ty len náhodne ťukáš do klávesnice keď niečo píšeš ?? Zober si pravidlá slovenského pravopisu, choď na tiché miesto a začni ho študovať, lebo to sa fakt nedá čítať.michal222 napísal:no pri tichto vasich diagnozach bysom prerobil aj gate na uplne somaryny . asi any jeden zvas nieje mechanik .a pritom boliba prasknuty zvod z 135valcou tesne nad lambdasondou .
Lúka ma dĺžku 40m, von je 3°C, rozmer gúm mám 195/65 r15. Otázka znie : koľko má môj sused rokov ? Ty to určite budes vedieť

Opel Vectra 2,0 16V DTi CD
- destroyer
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 22 Nov 2010, 16:18
- Auto: Astra H
Chlapec sa registruje pred 5 dnami,uroven jeho gramatiky,ako nech sa nikto nehneva,ked si niekto pomyli obcas nominativ mnozneho cisla ok,ale toto keby cital Štúr,tak sa v hrobe obracia
Uz len to svedci o urovni inteligencie zadavatela temy a este sa tu bude navazat do ludi co sa mu snazia pomoct...

Uz len to svedci o urovni inteligencie zadavatela temy a este sa tu bude navazat do ludi co sa mu snazia pomoct...

Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI
Škoda Felicia 1,3 GLX
Seat Ateca 1,5 TSI FR DSG
Škoda Felicia 1,3 GLX
Seat Ateca 1,5 TSI FR DSG
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
už si niekedy videl opravovať auto cez klávesnicu???michal222 napísal:ja som len chcel vediet ze aky super mechanycy sem pisu .ale zistil som ze nic moc .ked si niekdo kto nevie vela o autach sam opravuje nieco a pride si sem po radu tak ho trafi slak ked vsetko pomeny a auto stale nepojde
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 24 Jan 2013, 18:30
- Auto: Omega B
asi ti ten motor musi poriadne klepat ked si nepocul prasknuty zvod .... nechanik , motor na v6ke musi tak šveholiť že ked pridas na ventilatore kurenia tak ho musi prehlučat ! 

Omega B Caravan 3.2 Executive (Vectra B Caravan DTi E 2000 ex , NISSAN MAXIMA A32 QX 3.0 v6 ex,)
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 27 Feb 2012, 01:55
On by sa neobracal ale mal by minimálne 2000 rpm po precitani jeho vytvorudestroyer napísal:Chlapec sa registruje pred 5 dnami,uroven jeho gramatiky,ako nech sa nikto nehneva,ked si niekto pomyli obcas nominativ mnozneho cisla ok,ale toto keby cital Štúr,tak sa v hrobe obracia![]()
Opel Vectra 2,0 16V DTi CD