Zdravím. Potreboval by som poradiť. Asi pred mesiacom sa mi stalo že cestou z práce mi odlomilo podtlakovú hadičku z posilovača bŕzd. Brzdový pedál sa samozrejme nedal vôbec stlačiť, ale ako tak na ručnej som prešiel domov a problém opravil. Ale ide o to že od vtedy mi spojkový pedál zaberá úplne hore (predtým zaberala spojka tak v cca 1/3 až v polovici) A tiež sa mi zdá že na jednotke pri rozbehu má slabý výkon. Otáčky stúpajú rýchlo až na cca 3500ot a vtedy preradím, ale auto ide len rýchlosťou chôdze. Napadlo ma že akoby prešmykovala spojka, ale tá bola menená komplet pred rokom. A všetko sa začalo od vtedy ako mi odfajčilo tú hadičku. Môže byť že je to zavzdušnené? alebo dá sa niejak nastaviť spojka? Ako napr. na mechanickej spojke?
Ďakujem za každú radu.
Opel Vectra B, 1.6 16V, r.v.1997
Spojka zaberá úplne hore
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
Re: Spojka zaberá úplne hore
Spojka ma samonastavovacie lozisko a zavzdusnit sa samozrejme moze , ale skor to bude zhoda nahod ako to ze ti nerobilo podtlak na posilovac a bol tvrdy pedal. Skor malo kvapaliny s nadobke, mozmo lozisko na odchode.... Ak chces tak sa stym kludne stav a rad ti to okuknem nech vies na com si. tel 0911 75 75 33 alebo http://www.teoracing.sk" onclick="window.open(this.href);return false; samozrejme to okuknem zadarmo!
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže