17" - tky elektrony na Opel Astra G ?????? poradte....p
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
kamui
17" - tky elektrony na Opel Astra G ?????? poradte....p
Caute,
potreboval by som radu. Mam na aute dovezenom z Nemecka 17"-tky elektrony ale v zadu su sirsie (tusim 215) a v predu uzsie o nieco. Je to ako schvalena zmena zapisane v Nemeckom technicaku. Ked to tu prihlasim tak mi to do technicaku nezapisu a ja nechcem dostat potom pokutu. ako sa to da vybavit aby som to mal aj u nas "oficialne" ???
Dik moc....
potreboval by som radu. Mam na aute dovezenom z Nemecka 17"-tky elektrony ale v zadu su sirsie (tusim 215) a v predu uzsie o nieco. Je to ako schvalena zmena zapisane v Nemeckom technicaku. Ked to tu prihlasim tak mi to do technicaku nezapisu a ja nechcem dostat potom pokutu. ako sa to da vybavit aby som to mal aj u nas "oficialne" ???
Dik moc....
-
Lea
- Kimi
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
- Auto: Nemám auto
prepáč Lea, ale s prvou časťou tvojho príspevku nesúhlasím/vlastná skúsenosť mal som napísané tri druhy kolies a napísali automaticky iba jedny/, s druhou časťou máš asi pravdu ja som za tým nešiel.Mimochodom aj tak mám na aute niečon iné ako v TPLea napísal:Kým to maš zapísane v nemeckom TP, nemáš problém, mali by Ti to prepísať aj do slov. TP... ak by Ti to nahodou neprepísali , tak potom s nem. TP pojdeš na DI a tam Ti to dopíšu bez problémov. / vlastná skúsenosť a myslím , že aj viacerých z tohto fora /
-
studna
-
tommy
-
studna
-
studna
-
Lea
to že nesuhlasíš, neznamená, že to tak nie je... ja som tiež musela behať na urad dopravy, ciest a komunikácii asi 3 x a potom aj k policajtom, kým som nemala v TP napísané všetko tak, ako treba... taku "maličkosť" že auto je vyrobené v Nemecku a motor v GM v USA už som nemala silu isť dať opraviť, lebo to nikto nevedel pochopiť, že Opel nemusí byť vždy len nemecké auto... takže mam v mojom TP napísaných pár blbostí... ale kým je k dispozícii orig. TP kde to je raz zapísané / či už rozmery pneumatík a pod. / tak to nie je problem aj dodatočne do TP na DI dopísať... len tolkoKimi napísal:prepáč Lea, ale s prvou časťou tvojho príspevku nesúhlasím/vlastná skúsenosť mal som napísané tri druhy kolies a napísali automaticky iba jedny/, s druhou časťou máš asi pravdu ja som za tým nešiel.Mimochodom aj tak mám na aute niečon iné ako v TPLea napísal:Kým to maš zapísane v nemeckom TP, nemáš problém, mali by Ti to prepísať aj do slov. TP... ak by Ti to nahodou neprepísali , tak potom s nem. TP pojdeš na DI a tam Ti to dopíšu bez problémov. / vlastná skúsenosť a myslím , že aj viacerých z tohto fora /
-
Lea
- yuri
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Apr 2006, 18:10
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
velmi velky priemer kolesa.. maju tamy byt 215/40 R17 tak naco vymyslat...studna napísal:edit: kedze slovo "o f f t o p i c" sa cenzuruje .. hm
co hovorite na kola 225/45 R17 na astru?
BMW F10, 2 x astra opc line 1,9 cdti ( jedna manual, jedna automat ) combo tour 1,7 dti a nakoniec : astra g 2,0 16 V s motorom C20XE
-
studna