Mám taký problém. Keď je v noci zimšie a ráno niekde idem, tak sa mi ťažko radí 1.stupeň. 2. už ide lepšie, ale cítiť tam také "zasekávanie". Po čase keď sa auto zohreje, to už je lepšie. Kde je problém? Je spojka na výmenu alebo som sa niekde dočítal, že môže byť zavzdušnená? Mám nabehaných 230 000KM a spojka pravdepodobne nebola ešte menená, ale neprešmykuje. Pomôže odvzdušnenie prevodovky a výmena oleja?
VeCe 2.0DTi - Ťažšie radenie 1. a 2. stupňa
Moderátori: dulo, buci_vectra
- diemkej
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Nov 2014, 11:48
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Košice
VeCe 2.0DTi - Ťažšie radenie 1. a 2. stupňa
Ahojte.
Mám taký problém. Keď je v noci zimšie a ráno niekde idem, tak sa mi ťažko radí 1.stupeň. 2. už ide lepšie, ale cítiť tam také "zasekávanie". Po čase keď sa auto zohreje, to už je lepšie. Kde je problém? Je spojka na výmenu alebo som sa niekde dočítal, že môže byť zavzdušnená? Mám nabehaných 230 000KM a spojka pravdepodobne nebola ešte menená, ale neprešmykuje. Pomôže odvzdušnenie prevodovky a výmena oleja?
Opel Vectra C | 2.0 DTI (Y20DTH) | 74kW | 12/2004 | W0L0ZCF6951040768
| alias Miky
| alias Miky
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
Re: VeCe 2.0DTi - Ťažšie radenie 1. a 2. stupňa
Moze to byt aj starym olejom ale najcastejsie je problem v lanovodoch, ale ani ten olej v prevodovke nevylucujem
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže