Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
zhrnuté pekne preto je to jedinečná akcia pre mňa. nie, žeby autá nepotešili, ale vždy je to o ľuďoch. už teraz mi je trošku ľúto, že niektoré každoročné opory neprídu, ale čo sa dá robiť. nejako to zamaskujeme.
laci, spravíme telemost na maltu
Zdravím všetkých a chcem sa spýtať či by nebolo možné doniesť na zraz vzduchový a kabínový (peľový) filter na VECTRA C 2.0 DTI 16V, Y 20 DTH, spojil by som príjemné s užitočným
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Celý deň sa tam snažím dovolať ,ale márne...(nikto nezdvíha). Neviete chalani zistiť či je ešte volná nejaká 2-oj postelová izba s prístelkou? Je to na poslednú chvíľu, ale nevedel som či budem môcť prísť. Rád by som prespal zo soboty na nedeľu...
Mondeo 1,8 TDCI, ex.Vectra C 2,2 DTI, Astra G 1,7 cdti, Astra G 1,4 16V, Vectra B 1,6 16V, Corsa B 1,2, Corsa C 1,0, Astra G 2,0i 100 KW,
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik